Ana SayfaModaBu Sonbahar Beymen Club’ın Yol Arkadaşları Büşra Develi ve Birkan Sokullu

Bu Sonbahar Beymen Club’ın Yol Arkadaşları Büşra Develi ve Birkan Sokullu

Bir yandan doğayla uyum içinde kalmak, diğer yandan kendi sınırlarımızı keşfetmek, bilinmeyene yelken açmak istiyoruz. Yolculukların sonu yok; her yeni keşif, bizi bir sonrakine taşıyor. Ve pusulamızın yenilik olduğu bu yolculukta, Beymen Club soruyor; Şimdi nereye?
 
Bizler şehrin temposuna ayak uydururken; konserlere, sergilere, festivallere akarken, Beymen Club, kendimizi stilimizle ifade edebilmenin özgün formüllerini bir araya getiriyor. Yeni sezonda Şimdi nereye? sorusuyla çıktığı keşif yolculuğunda Beymen Club’a, iki ünlü yol arkadaşı eşlik ediyor: Büşra Develi ve Birkan Sokullu.
 
Fark yaratan tarzları ve yeniliğe açık tavırlarıyla ilham veren Büşra Develi ve Birkan Sokullu, Beymen Club’ın bireysel ifadeye alan açan çok yönlü sonbahar koleksiyonunuyla, dünyaca ünlü fotoğraf duosu Hunter & Gatti’nin objektifi karşısında farklı karakterlere bürünüyorlar. Genç ve dinamik, cesur ve esnek, modern ve klas Beymen Club tasarımlarıyla, hem şehir hayatının kararlı ruhunu yansıtmaya, hem de doğanın yalın çağrısına kulak vermeye hazırlar. Çünkü “merak” ve “hareket” içimizdeki iki değişmez unsur. Bu ikili oldukça yeni hikayelerin sonu gelmez. Yol uzun, keşfetmek güzel.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI