Ana SayfaGündemBu Elbise Ne Renk

Bu Elbise Ne Renk

`Swiked` isimli bir Tumblr hesabından paylaşılan bu elbise dün geceden beri herkesi birbirine soktu. `Basbaya beyaz ve altın arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim` diyenler bir tarafta, `Arkadaş ne beyazı, bu elbise mavi ve siyahtan ibaret` diyenler de bir diğer tarafta. Olay  dün geceden beri sosyal medyada en popüler konu haline geldi. CNN International, USA Today, Mashable gibi pek çok haber sitesine konu oldu. Tartışmaya Taylor Swift, Ellen Degeneres gibi ünlü isimler de dahil oldu. 

Olay Türkiye`de ise Ekşi Sözlük`ten yayıldı. `Renkleri anlaşılamayan elbise` başlığı atılan entry`ye şu ana kadar 17 sayfalık entry girildi. Bir kullanıcı ise `mavi hissizliği` denen göz zayıflığından bahsetti. 

Olayı sabah öğrenen Türk vatandaşlarımız ise tepkilerinisosyal medyada dile getirdi. Komik yorumlara sebep olan bu elbisenin Roman marka olması da bir hayli ilginç. Peki doğrusu ne? Elbise siyah ve mavi mi, yoksa altın ve beyaz mı?

Resimde de gördüğünüz gibi elbisenin beyaz ve altın rengi olanı yok. Yani aslında elbise mavi ve siyah olan. Fakat bunun yüzdesi oldukça az. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI