Ana SayfaModaBruno Mars İlk Günlük Giyim Koleksiyonunu Sundu

Bruno Mars İlk Günlük Giyim Koleksiyonunu Sundu

 Hayatın neşesi ve Midas’ın girişimci dokunuşlarından ilham alan Lacoste X Ricky Regal koleksiyonu, Bruno Mars’ın esrarengiz kişiliği ve farklı stilini, Lacoste’ un ikonik spor ve lüks tarzıyla birleştirdi.
 
“Geçmişte bir çok tasarım iş birliği teklifi alsam da hepsi yönergeleriyle birlikte geldi. Lacoste, ‘Bruno, ne istersen yapabilirsin.’ diyen ilk ve tek markaydı. Böyle köklü bir markadan gelen sınırsız yaratma özgürlüğü benim için bir onurdur.” – Bruno Mars
 
Özgürlük, doğallık ve yaratıcılık. Bruno Mars Lacoste iş birliğinde bu üç değerin üzerinde bir koleksiyon inşa etti. Koleksiyonun hikayesi, Lacoste Kreatif Direktörü Louise Trotter ve Bruno Mars’ın Los Angeles’ta tanışmasıyla başladı. Hayal gücünü serbest bırakan Amerikalı sanatçı, gösterişi, ritim tutkusunu ve Crocodile’ e olan sevgisini temsil eden Ricky Regal’ a hayat vermek için tüm sınırlarını zorladı.
 
“Sahnede olduğumda adım Bruno Mars. Cömert lüks giysiler yaparken ise adım Ricky Regal.” -Bruno Mars
 
YARATICI İLHAMLAR
 
 Lacoste X Ricky Regal koleksiyonu, iki güçlü enerjiyi bir araya getiriyor, Mars ve Lacoste’ un timsahı. Akıcı desenli gömlekler ve eşofmanların etrafında toplanan seride; şortlar, polo tişörtler, tişörtler, pantolonlar, terlikler ve çorapların yanı sıra ikonik bir çift pilot güneş gözlüğü bulunuyor.
 
“Bruno ile iş birliği yapmak ve eşsiz dünyasına girmek büyük bir macera oldu, Bruno çok net bir vizyona sahip ve her ayrıntıya takıntılı. Konseptten çekime, tam olarak dahil olmadığı tek bir husus yoktu.”  – Louise Trotter, Lacoste Kreatif Direktör
 
“GÜNLÜKLÜK SPOR ŞIKLIK”
 
 Hem gündelik hem de şık spor giysiler sunan Lacoste X Ricky Regal koleksiyonu, baştan çıkarıcı güçlü renklerden oluşan bir palet sunuyor: hardal sarısı, petrol yeşili, patlıcan moru, mercan kırmızısı ve batik. Lacoste’ un spor giyim uzmanlığıyla desteklenen canlı bir zihin durumu. Kusursuz yüzeylere sahip kadife, ipek ve pamuklu kumaşalar, tam bir görünüm olarak ya da ayrı ayrı kombin yapma imkânı sağlayan parçalarla akıcı bir hava yaratıyor.
 
“Ricky Regal X Lacoste ile Bruno, Lacoste spor giyim mirası ile kendi baştan çıkarıcı tarzını birleştiren lüks bir spor giyim markası yarattı.” -Louise Trotter
 
GLOBAL LANSMAN
 
 Lacoste X Ricky Regal koleksiyonu, 18 özel perakendeciden oluşan küresel bir ağ aracılığıyla 5 Mart 2021’ de piyasaya sürülecek ve 8 Mart 2021’ den itibaren lacoste.com.tr’ de satışa sunulacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI