Ana SayfaMagazinBrooklyn Beckham Ve Nicola Peltz Evlilik Kurallarını Yeniden Yazıyor

Brooklyn Beckham Ve Nicola Peltz Evlilik Kurallarını Yeniden Yazıyor

Bu ayın başlarında, Brooklyn Beckham ve sevgilisi Nicola Peltz, Peltz’in Florida Palm Beach’teki aile mülkünde görkemli bir törenle evlendiler. Bu hafta “Instagram’da resmileşme(Instagram Officiall)” terimine yeni bir anlam kazandırarak Instagram hesaplarına birbirlerinin soyadlarını eklediler.
 
İkonik çift Victoria ve David Beckham’ın oğlu Brooklyn, düğününden sonra Instagram adını “Brooklyn Peltz Beckham” olarak değiştirdi. Kısa bir süre sonra Peltz de, kocasının soyadını ismine ekledi. Kültürel olarak, yeni eşinin soyadını çoğunlukla kadın alır, ancak Beckham’ın bu yaklaşımı gerçekten yeni.


 
Instagram, evlilik evrakları kadar resmi olmasa da bu platformda yapılan isim değişikliği gençlerin evliliğe nasıl yaklaştığına dair kültürel bir değişimi ifade ediyor. Son birkaç yılda evlilik oranlarında ve eşlerin soyadını almada düşüş yaşandı. Örneğin 2019’da bir çift, soyadlarını yaratıcı bir şekilde “Goldberg” ve “Cwik” olarak birleştirdi ve evlilikten sonra yasal olarak soyadlarını “Goldtzvik”e çevirdi. Ek olarak Rihanna ve Grimes gibi bazı ünlüler evlenmeden ebeveynlik yapmayı seçti. Görünüşe göre, genel olarak, geleneksel yaşam ortaklıkları artık yoruma açık ve çok değişken.
 
Beckham ve Peltz örneğinde, her iki taraf da birey olarak kariyerlerini ve kimliklerini zaten oluşturmuş durumda, bu nedenle birbirlerinin soyadlarını benimsemek onlar için gayet olağan ve kolay. Bu, yaşam hedeflerinizi sizin için özgün kılma gücüne sahip olduğunuzun bir kanıtı. Artık yeni jenerasyonda kalıplara bağlı kalmak sadece bir seçenek, zorunluluk değil!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI