Ana SayfaGüzellikBraun Silk-expertIPL ile kalıcı ve kusursuz epilasyon mümkün

Braun Silk-expertIPL ile kalıcı ve kusursuz epilasyon mümkün

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Braun, istenmeyen tüylerde kalıcı çözüm için cilt renginizi okuyan ve ona uyum sağlayan yeni Braun Silk-expert IPL`i kadınlarla buluşturuyor. Yeni Silk-expertIPL ile en hızlı IPL teknolojisini sunan Braun bacaklardaki uygulamanın 8 dakikada tamamlanmasını sağlıyor.
Uzun süre pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir* ve neredeyse acısız bir yolunu kadınlarla tanıştıran Braun Silk-expertIPL, SensoAdapt™ ten rengi sensörüyle devrim yaratıyor. Etkili bir uygulama için ten rengini saniyede 80 defa sürekli olarak ölçen bu teknoloji, etkin, hızlı ve güvenli bir uygulama için optimal ışık yoğunluğunu otomatik olarak ayarlıyor. 
Braun Silk-expertIPL, 120.000 atım üretme kapasitesine sahip. Bu, sadece alt bacak, ön kol ve bikini çizgisi veya yüzde kullanılması halinde atımların yaklaşık 14 yıllık, tüm vücuda uygulandığındaysa 6 yıllık kullanım sağladığı anlamına geliyor. 
Yüksek performanslı kullanım
Hem Gliding hem de Precision modları ile Braun Silk-expert IPL, vücudun farklı kısımlarına kolaylıkla uyarlanabiliyor. Yerleşik ana elektrik kablosu ile Braun Silk-expert IPL, her zaman kullanıma hazır ve hiçbir kesinti olmadan maksimum güçte çalışabiliyor. 
Klinik olarak kanıtlanmış etki ve güvenlik 
Braun Silk-expert IPL, klinik olarak test edilmiş ve FDA tarafından onaylanmıştır. Klinik deneme**, dört haftalık uygulamanın ardından kadınların tüy uzamasında önemli bir azalma yaşadığını göstermektedir. 
Not: Braun Silk-expert IPL, doğal sarışın ila koyu kahverengi/siyah arasında değişen tüy renkleriyle açık ila orta ten renklerinde en fazla etkiyi gösterir.
 *Kadınlar için uyarı: Cihazı, gözlerin çevresinde veya alın bölgesinde kullanmayınız. 
 **50 kadın arasında gerçekleştirilen klinik çalışma, Birleşik Krallık 2013/2014.
* Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI