Ana SayfaYaşamBrad Pitt'ten Yeni Film

Brad Pitt’ten Yeni Film

Hollywood aktörü Brad Pitt’in sahip olduğu Plan B isimli yapım şirketinin, New York Times gazetesinin ünlü yapımcı Harvey Weinstein’a hakkındaki cinsel istismar saldırı iddalarına yönelik araştırmasını konu edinen bir filmin yayın haklarını satın aldığı belirtildi.
 
Buna göre, 54 yaşındaki aktörün şirketi ile Annapurna Pictures bir araya gelerek, başta Weinstein olmak üzere Hollywood’daki taciz ve cinsiyet eşitsizliğini gözler önüne süren haberleriyle bu yıl Pulitzer ödülü kazanan New York Times gazetecileri Jodi Kandor ve Meghan Twohey’in skandalıortaya çıkarırken yaşadıkları habercilik deneyimini beyaz perdeye aktaracak.
 
Annapurna Pictures’ın sözcüsü Ashley Montaheni konu hakkında şu açıklamaları yaptı:
 
“Film, 2015 yılında ‘en iyi film’ ve ‘en iyi senaryo’ dalında oscar kazanan ve Boston Globe’un Katolik Kilisesi’ndeki cinsel taciz olayların haberleştirmesine odaklanan Spotlight filmine benzer bir şekilde, New York Times gazetecileri Jodi Kantor ve Meghan Twohey’in nasıl bir araya geldikleri ve Hollywood’daki cinsel istismarı ortaya çıkarma sürecini anlatacak. Doğrudan Harvey Weinstein’ın kendisine odaklanmayacak.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI