Ana SayfaGüzellikBoya, Balyaj ve Saç Açma İşlemlerinde Çığır Açıcı Yenilik: Metal Detox

Boya, Balyaj ve Saç Açma İşlemlerinde Çığır Açıcı Yenilik: Metal Detox

L’Oréal Professionnel Paris, Ioannina Üniversitesi ile birlikte yaptığı araştırma sonucunda bu problemlerin kaynağını keşfetti ve yeni Metal Detox Uzman Serisini geliştirdi. Yalnızca L’Oréal Professionnel ürünlerinin yer aldığı seçkin kuaförlerde, uzmanlar tarafından uygulanan Metal Detox servisi; %87 daha az kırılma riski ve %100 güvenilir renk sonucu garantisi sunuyor! Aynı profesyonel bakımı evde de uygulayabilir, saçınızın rengini ve sağlığını bakım yaparak koruyabilirsiniz. Temel araştırma, çığır açan sonuçlar!

En sağlıklı saçlarda bile görülen kırılma ve renk eşitsizlikleri; boya, balyaj ve komple saç açma işlemlerinin yaygın sonuçları arasında yer alıyor. L’Oréal Professionnel Paris, Ioannina Üniversitesi ile birlikte yürüttüğü 7 yıllık araştırma sonucunda, saç telinin kırılmasına ve eşit olmayan renk sonucuna neden olan etkenin, saç teli yüzeyindeki değil, saç telinin içinde biriken metal olduğunu ortaya çıkardı. Saç telinin içindeki metalin; boya, balyaj ve açma işlemleri sırasında oksitleyici bileşenler ile etkileşime girerek, kırılmaya ve daha az güvenilir bir renk sonucuna sebep olduğu keşfedildi.

Metal Detox’un özündeki yeni molekül: Glikoamine
L’Oréal Professionnel Paris, saç telinin içindeki metali hedef alacak kadar küçük bir molekül içeren bir formül geliştirdi. Yalnızca L’Oréal Professionnel ürünlerinin yer aldığı seçkin kuaförlerde profesyonel olarak uygulanan Metal Detox’un merkezinde yer alan Glikoamin isimli molekül, saç telinin içine nüfuz ederek metali kendine çekiyor. Metal nerede olursa olsun Glikoamin sayesinde nötralize oluyor. Böylece boyama, balyaj ve saç açma işlemlerinde profesyonel bir yenilik gerçekleşiyor!

Saçtaki Metal: Nedenleri ve Sonuçları
Saçtaki metal seviyesi, yaşadığımız yerdeki su kalitesine ve saç gözeneklerine bağlı olarak değişiyor. Duşta veya kuaförde su kullanırken, en temiz suda bile metal yoğunluğu çok fazla olabiliyor. Sık sık yıkama halinde metal parçacıkları saç telinin içinde birikiyor. Aşırı metal birikimi, sağlık riski oluşturmasa da boya, balyaj ve açma işlemleri sırasında oksitlenme yapıyor ve kırılmalar ile güvenilmez renk sonuçlarına neden oluyor.
 
Bilim insanları ve 3 uluslararası kuaför tarafından 102 enstrümantal test ve 1000’den fazla vivo test ile yoğun bir şekilde denenmiş ve sonuçlanmış olan bu protokolün sonuçları oldukça güçlü bir etki gösteriyor. Metal Detox sayesinde saçlarda %87 daha az kırılma riski ve %100 güvenilir renk sonucuna ulaşılıyor!

Çığır Açıcı Yenilik Departmanı Kıdemli Araştırma Görevlisi Leïla Hercouet yeni Metal Detox teknolojisiyle ilgili, “L’Oréal Araştırma Departmanı’nın 7 yıldır iş birliği yaptığı Ioannina Üniversitesi; boya, balyaj ve saç açma servisleri sırasında saç kırılmasından sorumlu mekanizmayı belirlememizi sağlayan yöntemler geliştirdi. Elde edilen bilgi ve anlayıştan yola çıkarak çığır açan bir çözüm tespit ettik” dedi.
 
L’Oréal Saç Bakım Laboratuvarları Başkanı Charlotte Feltin, “Dünya çapındaki metal otoritesi olan Ioannina Üniversitesi ile yaptığımız iş birliği sayesinde belirlediğimiz molekül Glikoamin, metali saç teli içinde hapsedecek ve nötralize edecek kadar küçük tek aktif ajandır. Glikoamin yardımıyla saç teli bütünlüğü korunur, renk hakim olur ve oksitleyici işini tam olarak yapar” dedi.
 
9 patentle korunan, Glikoamin içeren L’Oréal Professionnel Paris Metal Detox Uzman Serisi; Profesyonel Ön İşlem, Profesyonel Şampuan ve Profesyonel Maske’den oluşuyor.

 
Boya, balyaj ve saç açma işlemlerindeki profesyonel formülleri eve getirin!
 
Profesyonel saç bakımını evde devam ettirmek isteyenler için metal önleyici temizleme kremi ve tortu önleyici koruyucu maske; saç renginin canlılığını koruyarak saçı detoksifiye etmeye ve korumaya devam ediyor. Metal önleyici temizleme kremi, performans ve duyusal deneyimlerde yeni kapılar açıyor. Cömert bir köpük oluşturan yoğun bir dokuya sahip, sülfat içermeyen ve boyalı, röfleli veya ağartılmış saçlar için nazik olacak şekilde formüle edilen krem, fazla metali gideriyor. Koruyucu maske ise, saç tellerini derinlemesine besleyerek işlem görmüş saçtaki gözenek seviyelerini azaltıyor ve saçı yeni partikül birikintilerinden daha iyi koruyor.
Metal önleyici ve koruyucu bu ailenin kokuları da, profesyonel deneyim yaşatıyor. Hem profesyonel hem de güzel kokularda uzmanlaşmış Frederique Terranova tarafından geliştirilen koku; esansıyla dikkat çekiyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI