Ana SayfaYaşamBora Kozanoğlu`nun oteli B House Gezlong`da

Bora Kozanoğlu`nun oteli B House Gezlong`da

Türkiye`nin üyelere özel, ilk lüks online seyahat kulübü Gezlong, bu hafta Çeşme Alaçatı`nın en yeni ve en güzel butik otellerinden biri olan Bora Kozanoğlu`nun B House`unda muhteşem bir tatil teklifi sunuyor.

B House, milli sörfçü Bora Kozanoğlu’nun 8 odalı, sıcak ve huzur dolu butik oteli olmakla birlikte sakin bir tatil arayışı içinde olanların ve sporla eğlenceyi buluşturmak isteyenlerin durak noktası. Tasarım olarak da, Alaçatı’nın en özgün otellerinden biri. Otelde kullanılan her objenin ayrı bir hikayesi var. Kapalıçarşı’dan alınan miğferler ve kırık bakraçlar lambalara dönüştürülmüş. Odalar, geniş ve ferah. Özellikle cumbalı odalar 3 kişinin rahatlıkla kalabileceği şekilde tasarlanmış. Odaya hakim olan beyaza, renkli minderler ve etnik desenler eşlik ediyor. Banyoların her biri farklı tasarıma sahip ve çok eğlenceli! Otelin bahçesi de çok rahat, bütün günü geçirmek isteyeceğiniz cinsten! Suyun kendi renginde olan berrak havuzu da çok keyifli. Eski bir cami kapısının bir kanadı, otelin koridordaki duvarda sergilenirken, diğeri bahçedeki dev bir masanın tablası olarak kullanılmış. Dekoratif detayların tümü Eda Taşpınar’a ait. Alaçatı’nın en yenilerinden B House, misafirlerine çok özel bir tatil deneyimi yaşatırken onları aynı zamanda kendi evlerinde gibi hissettirebilmeyi amaçlıyor. B House’u en iyi şekilde Bora Kozanoğlu’nun kendi kelimeleriyle anlatabiliriz: “Burada yaşamak isteyeceksiniz!”

Bu özel tatil teklifini yakalayabileceğiniz Gezlong, aynı zamanda Bora Kozanoğlu ile çok sıcak bir röportaj gerçekleştirdi. Milli sörfçü, sörf hayatına nasıl girdiğinden hazırlandığı şampiyonalara, B House`un nasıl hayata geçirildiğinden onu farklı kılan özelliklere kadar birçok şeyi Gezlong`a anlattı.

Çocukken yüzmekten nefret ederken nasıl milli bir sörfçü olduğunu anlatan Kozanoğlu,  12 ayını spor yaparak geçirdiğini belirtirken B House`un hikayesini de bu özel röportajda anlatıyor: `Ben İzmirliyim ve Çeşme Alaçatı’da büyüdüm denilebilir. Windsurf’ü burada öğrendiğim için buraya aşığım. Doğasına, rüzgarına, sokaklarına… Her yerinde bir anım var. Bunu ölümsüzleştirmek, aynı zamanda Alaçatı’daki konaklama kapasitesine destek olmak ve iyi bir yatırım yapmak için de B House’u yaptım.`

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu`yla gerçekleştirilen röportajın tamamını okumak için Türkiye`nin üyelere özel, ilk lüks online seyahat kulübü Gezlong`u ziyaret ederek, bu çok özel tekliften kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Bayram öncesi en güzel teklifleri yakalamak için Gezlong`u ziyaret etmekte acele edin deriz.

Fırsatı yakalamak için hemen www.gezlong.com `a tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI