Ana SayfaModaBol paça pantolonlar geri döndü

Bol paça pantolonlar geri döndü

Katharine Hepburn ile birlikte hayatımıza giren ve kısa süreli olarak yer edinen bol paça pantolonlar Resort 2014 koleksiyonlarıyla birlikte yeniden aramıza karıştılar. Skinny pantolonların pabucunu bir süreliğine dama attıracak olan bol paçalar, kısa zaman içinde Victoria Beckham, Jessica Alba ve Jennifer Lawrence gibi birbirinden ünlü isimlerin dolaplarındaki yerlerini aldılar bile.

Özellikle palazzo denilen yani belden itibaren bol gelen pantolonlar bu sezonun kilit parçaları arasında olacaklar. Kişiye olduğundan uzun gösteren bol paça pantolonlar, yüksek puntolu topuklu ayakkabılarla kombinlenmeliler.

İster bilekten bollaşan ister belden bollaşan olsun bu tip pantolonlarda dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de paça boylarıdır. Bol paça pantolonunuz asla ayakkabınızın burnunu göstermemeli aksine tümünü kapatmalıdır.

Eğer olması gerekenden ince bir fiziğe sahipseniz bol paça pantolonunuzu bol kesimli üstlerle tamamlayarak bohem bir hava yakalayabilirsiniz ancak normal bir kilodaysanız bu tür pantolorları deri ceketler, gömlekler ve hafif bol üstlerle tamamlayarak en doğru görünümü elde edebilirsiniz.

Fotogaleriye tıklayarak bol paça pantolonların podyumlara nasıl yansıdığını, ünlülerin onları nasıl yorumladığını ve nereden bu tür pantolonları alabileceğinizi yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI