Ana SayfaYaşamBoğazın Lezzeti Osteria Salvatore ve Del Mare ile Evinize Geliyor!

Boğazın Lezzeti Osteria Salvatore ve Del Mare ile Evinize Geliyor!

İyi yemek arayanlara özel geliştirilen Fuudy uygulaması ile paket servise başlayacak olan restoranlar, Çengelköy bölgesindeki “evde iyi yemek” ihtiyacına karşılık gelmeyi hedefliyor. Boğaza karşı altlı üstlü konumlanan ve deniz ürünleri ve İtalyan temaları ile farklı iki mutfağı sunan markalar, restoran ortamındaki deneyim ve titizliklerini paket servise de aktaracak.
 
Boğaz’da Bir İtalyan
Boğaza nazır tarihi binanın alt katında konumlanan İtalyan restoranı Osteria Salvatore şef Tuğçe Mirza Canik’in öncülüğünde benzersiz bir İtalyan mutfağı deneyimi sunuyor. Odun
ateşinde taş fırın pizzalardan Panzanella gibi İtalyan salatalarına, içerisinde İtalyan peynirlerinin olduğu tabaklardan Porto şarabında poşelenmiş armuda kadar Salvatore’nin paket servis menüsünde zengin bir içerik var.
 
Deniz Ürünleri ve Mezeler
2003’ten bu yana deniz ürünlerini en taze, kaliteli ve lezzetli şekilde sunmaya devam eden Del Mare deniz ürünleri ve meze ağırlıklı menüsüyle paket serviste de iddialı. Ahtapot salatasından karides söğüşe, Rum haydarisinden Cunda usulü çiğ enginara kadar menüde sipariş verenlere boğazın keyifli ve lezzetli akşamlarını hatırlatacak bolca detay var.
 
Boğazın özel mekanları Osteria Salvatore ve Del Mare’nin lezzetlerini evinizde de deneyimlemek için Fuudy uygulamasına ve restoranların Instagram hesapları @del_mare_istanbul ve @salvatoreistanbul hesaplarına göz atmayı unutmayın!

 
www.del-mare.com
osteria-salvatore.com

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI