Ana SayfaTeknolojiBirliktelikten Güç Doğar

Birliktelikten Güç Doğar

Apple Watch’unuzdan yanıt verin.
iPhone’unuzu alt katta mı unuttunuz? Arkadaşınızla kahve mi içiyorsunuz? Kimin aradığını görmek için bileğinize bir bakış atmanız yeterli. Dilerseniz aramayı yanıtlayabilir veya saatinizin ekranını elinizle kapatıp aramayı sessize alabilirsiniz.
 
Konuşmaya iPhone’unuzdan devam edin.
Sohbet tatlı geldi ve baktınız uzuyor, iPhone’unuza dokunarak konuşmaya oradan da devam edebilirsiniz. Hatta aramayı bir FaceTime görüşmesine de dönüştürebilirsiniz.
Mesajları iPhone’unuzu cebinizden çıkarmadan yanıtlayın.
 
Bileğinizi kaldırın, mesajlarınızı görüntüleyin.
iPhone’unuz çantanızda veya cebinizdeyse, gelen mesaja hızlıca saatinizden yanıt verebilirsiniz. Sonra dilerseniz uzun uzun iPhone’unuzdan yazmaya devam edebilirsiniz.
 
Süper kolay, süper eğlenceli yanıtlar yollayın.
Apple Watch ile yanıt göndermenin birçok yolu var. Hızlı bir Tapback, hazır yanıt ve hatta en sevdiğiniz emoji’nizi gönderebilirsiniz. Ayrıca söylemek istediklerinizi eksiksiz olarak dikte edebilirsiniz.
 
Söyleyin, gönderin.
Elleriniz alışveriş çantalarıyla mı dolu? Doğrudan Apple Watch’unuz aracılığıyla Siri’den bir mesaj veya yanıt göndermesini isteyin.
iPhone’unuza dokunmadan iPhone’unuzla fotoğraf çekin.
 
iPhone’unuzun kamerasıyla daha da fazlasını yapın.
iPhone’unuz harika fotoğraflar çekiyor. Apple Watch ile, çekeceğiniz kareyi iPhone’unuzda hazırlayıp fotoğrafı bileğinizden çekebilirsiniz. Kadrajda olup olmadığınızdan emin olmak için zamanlayıcıyı da kullanabilirsiniz. Ve dilerseniz fotoğrafı paylaşmadan önce iPhone’unuzda düzenleyebilirsiniz.
iPhone’unuzun kamerasını uzaktan kontrol edin.
Apple Watch’taki Kamera uygulamasıyla yapabileceğiniz çok fazla şey var. Digital Crown’u çevirerek görüntüyü yakınlaştırın, uzaklaştırın ve istediğiniz kareyi elde edin. iPhone’daki ön ve arka kameralar arasında geçiş yapın. Ve HDR, flaş veya Live Photos’u açıp kapatın.
 
Fotoğraflarınızı saat kadranlarına dönüştürün.
iPhone’da sevdiğiniz bir fotoğrafı saat kadranı olarak seçin. Veya bir albüm oluşturarak bileğinizi her kaldırdığınızda farklı bir fotoğraf görün. Kim bilir, belki tam da biraz gülümsemeye ihtiyaç duyduğunuzda ekranınızda yavru köpeğiniz belirir.
 
 
 
Favori şarkılarınız cebinizde. Bir cebiniz olmasa bile.
 
Listelerinizi iPhone’da hazırlayın, keyfini her yerde çıkarın.
iPhone’da mükemmel bir çalma listesi derleyin, ardından listenizi AirPods ve Apple Watch ile dinleyin. Şimdi, koşuya çıktığınız anlarda favori şarkılarınızı telefonunuz yanınızda olmasa da dinleyebiliyorsunuz.
Saatinizi uzaktan kumanda olarak kullanın.
İster iPhone ister Apple Watch’unuzdan müzik dinliyor olun, sadece bileğinizi kaldırarak şarkıları karışık çalabilir, atlayabilir, favorilere ekleyebilir ve müziğin sesini açabilirsiniz. 
 
Müzikten çok daha fazlasını dinleyin.
Müzik dinlerken kullanabileceğiniz tüm eğlenceli özellikleri podcast’ler ve canlı radyo yayınları için de kullanabilirsiniz.1 
 
 
Hayatın ritmine kulak verin. Ve kalp atış hızınıza.
 
Anlık veya belirli zaman aralıklarındaki verileri görüntüleyin.
Apple Watch, mevcut kalp atış hızınızı ölçüyor. Üstelik egzersiz yaptığınız anlarda bile. Ayrıca dinlenirken, yürürken veya Nefes uygulamasını kullanırken de ortalama ölçümlerinizi kaydediyor. iPhone ise günler, haftalar, aylar ve yıllara uzanan trendlerinizi takip etmenize yardımcı oluyor.
Kalp sağlığı bildirimleri alın.
iPhone’da kalp sağlığı bildirimlerini açarsanız kalp atış hızınız fazla yüksek veya düşük olduğunda Apple Watch bunu size bildirir. iPhone’unuzdaki Sağlık uygulamasını açarak zaman içindeki kalp atış hızı verilerinize ilişkin şemaları ve grafikleri görebilirsiniz.
 
EKG çekin ve doktorunuzla paylaşın.
Saatinizdeki EKG uygulamasıyla kalp ritminizde atriyal fibrilasyon belirtisi olup olmadığını kesin biçimde ve kolayca kontrol edin. Ardından iPhone’unuzda sonuçları içeren bir PDF belgesi oluşturun ve gönderin.
 
 
Antrenman arkadaşlarınız.
 
Fitness verilerinizi ve gelişiminizi takip edin.
Apple Watch’taki Aktivite halkaları ne kadar hareket ettiğinizi, egzersiz yaptığınızı ve ayakta durduğunuzu takip ediyor. Hedefiniz, halkaları her gün tamamlamak. Ve halkaların dolduğunu görmek gerçekten iyi bir motivasyon kaynağı oluyor. iPhone ise Aktivite geçmişinizin ve trendlerinizin yanı sıra tüm antrenmanlarınızın ayrıntılı özetlerini göstererek motivasyonunuzu daha da yükseltiyor.

Yürüyün, yüzün veya aşağı bakan köpek duruşunda bekleyin. Her aktivitenizi Egzersiz halkalarınıza ekleyin.
Apple Watch’unuzdaki Antrenman uygulaması, favori antrenman türleriniz için kalori, mesafe, tur, süre ve tempo gibi önem verdiğiniz istatistikleri takip ediyor. Özel bir antrenmana ayıracak zamanınız olmadığında, çocuklarınızla ebelemece oynamak gibi eğlenceli aktivitelerle bile Egzersiz halkanızı tamamlayabiliyorsunuz.
 
 
 
iPhone’unuza bakmadan yola devam edin.
 
Bileğinizde bir dokunuş hissedin, yön değiştirin.
Hiç bilmediğiniz bir yere doğru mu gidiyorsunuz? iPhone’da bir yol tarifi açtığınızda, kolayca bakmanız için aynısı Apple Watch’unuzda da görüntülenir. Yön değiştirmeniz gerektiğinde hafif bir dokunuş bile hissedersiniz. Böylece kalabalık bir sokakta yürürken, yeni bir rotada bisiklete binerken veya sadece manzaranın tadını çıkarmak istediğinizde ekranınıza bakmanız gerekmez.
 

Apple Watch’unuzu kullanarak iPhone’unuzu bulun. Ya da tam tersini yapın.

iPhone’unuza ping atın.
iPhone’unuz ister diğer odada ister çamaşır sepetinin dibinde olsun, onu bulmak için saatinizde yer alan iPhone simgesine dokunarak çıkan sesi takip etmeniz yeterli.

iPhone’unuzu karanlıkta bile bulun.
iPhone’unuzdaki flaş ışığını açmak için saatinizdeki iPhone simgesini basılı tutun. Göz kamaştırıcı bir özellik.
 
Apple Watch’unuzu spor salonunda mı unuttunuz? Dert etmeyin.
Apple Watch’unuz kaybolursa iPhone ile harita üzerindeki yerini tespit edebilir ve bulunması halinde size nasıl ulaşılacağını açıklayan bir mesajı saatinizin ekranına gönderebilirsiniz. Böylece biri onu bulduğunda sizi arayabilir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI