Ana SayfaGüzellikBir kadını güzel hissettiren nedir?

Bir kadını güzel hissettiren nedir?

Lancôme, 80 yıldır cazibenin feminen ruhunu zarafetle kucaklarken eşsiz marka elçileriyle güzellik vizyonunu somutlaştırıyor. Bu yolculukta kadınların en yakın arkadaşı olmanın yanısıra onların kendilerini hep güzel hissetmelerine katkı sağlıyor. Feminenliğe en doğal şekilde yaklaşırken kadınların gerçekten ne istediğini çok iyi biliyor. Peki kadınlar ne istiyor?

Aura, her kadının daha güzel hissetmesini sağlayan hepsinin kendine has özelliğinin ortaya koyduğu sıradışı bir ışık.

EN İKONİK SERUM: ADVANCED GÉNIFIQUE

2009 yılında lanse edilen Advanced Génifique serum kısa sürede tüm kadınların sevgilisi haline geldi. Tüm cilt tipleri üzerinde etkili olduğu ortaya konulan serumun başarısı lanse edildiği tarihten bugüne sayısız uluslararası ödülle taçlandırıldı.

Cildin daha genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan Advanced Génifique serum ilk kullanımdan itibaren cildin daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm almasını sağlıyor. Cildin içten gelen ışığı ile aydınlanmasını sağlayan Advanced Génifique her kadının sahip olduğu  “aura’’yı ortaya koymasına yardımcı oluyor.

Satış Fiyatı: 99 TL (%40 indirimle)

İLK DEFA

Penelope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong’o ve Lily Collins: 4 muhteşem Lancôme kadını, en feminen, en doğal ve en samimi halleri ile kamera ışıkları karşısına geçti.  Peki onları bir araya getiren ne?

Bir ışık, kendi içlerinden en derinden gelen… Etnik kimlikleri ya da kaç yaşında olduklarından bağımsız.. Her birinin kendine özel, özgür ve modern güzelliklerini tanımlayan bir ışık:

GENÇLİK AURAları

Penelope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong’o ve Lily Collins Advanced Génifique için kamera karşısında. Ünlü isimlerin  Advanced Génifique kampanya fotoğrafları için fotogaleriye tıklayın!

* Bu bir ilandır

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI