Ana SayfaYaşamBikini Mevsimi

Bikini Mevsimi

Yine Sheila Roberts yine Heart Lake… Dört kadın, neşe, dayanışma ve mutlaka başarılması gereken ortak bir amaç. Bikinilerinizi hazırlayabilirsiniz çünkü zayıflıyoruz!

İlk kitaptaki kurabiyelerin tadı damağımızda kalmışken, işte yine Heart Lake’deyiz. Ve önümüzde bikini mevsimi var! Sheila Roberts’ın Derin Kitap’tan çıkan ikinci kitabı Bikini Mevsimi, yaza girerken zayıflama isteğiyle dolan ruhlarımıza uygun, abur cuburdan uzak tutup kendi neşesiyle eğlendiren harika bir yaz romanı.
Evlilik hazırlığı yaparken bir yandan da pek eli açık olmayan nişanlısının kendisine uygun olup olmadığını sorgulayan Erin, düğün günü gelinliğine sığamamaktan gerçekten korkuyor. Angela için kendi fazla kiloları ve eşinin asistanının zayıflığı, her geçen gün daha da önemli bir çelişki haline gelmekte… Harvard mezunu ve idealist bir avukat olan Megan, fazla kilolarının getirdiği gerginlikle insanlardan kaçarken, yeni müşteriler kazanmakta zorlanıyor. İleri yaşlardaki Kizzy için ise artık kilo vermek, keyfe keder bir seçim olmaktan çıkıp, doktor tavsiyesi ile bir zorunluluğa dönüşmüş durumda. O zamana kadar yemek kulübünde bir araya gelen bu 4 kadın için artık zayıflamak, hayatın en temel meselelerine karşı kendi varlığını yeniden ispat etmek demek. Her biri farklı nedenlerle de olsa, hepsinin amacı, kurdukları Bikini Kulübü’nde hızla zayıflamak. Hem de yaz geldiğinde bikini giyebilecek kadar! Ama nasıl?
Farklı yaş ve kişiliklerdeki insanların, eşlerine, iş streslerine rağmen zayıflamaya çalışmasını anlatan bu eğlenceli kitap, akıp giden satırları arasında, şişman ya da zayıf olmanın, bir kadının ruhundaki gerçek anlamını da gözler önüne seriyor. Hayatta öyle bir nokta var ki işte orada hala zayıf kalmak sanki hayatın dizginlerini elinde tutabildiğinin göstergesi gibi. Bir cipsin, bir kurabiyenin, koca bir kek dilimi ya da dondurmanın bir kadının hayatında nasıl bir çaresizliğe karşılık geldiği ortaya konulduğunda, hem yavaş yavaş zayıflamak hem de altta yatan sorunları çözebilmek oldukça kolaylaşıyor.
İşte Bikini Mevsimi, neredeyse bütün kadınlar için sürekli gündem oluşturan zayıflama konusunu, en keyifli şekilde anlatmayı başarıyor. Görünüşe göre, ilk kitabı Melekler Sokağı’nda birbirinden güzel keklerle iştahımızı açan Sheila Roberts, bu kez şişmanlattığı okurların gönlünü almayı hedeflemiş. Üstelik bu kitabın arkasında sağlıklı, farklı ve düşük kalorili ama yine iştah açan tarifler var. Eğer ilk kitabı okumadıysanız okumaya 2. kitaptan başlamanız formunuzu korumak açısından daha iyi bir fırsat. Zaten iki kitaptaki karakterler aynı değil ve kitaplar bir devamlılık içermiyor.
Sonuç olarak, eşleri, nişanlıları olan bu kadınların hayatları herkese hitap etse de Bikini Mevsimi, en çok kadınların seveceği, 4 kişilik, neşeli bir diyet macerası. Tatile gitmeden makul bir zaman önce alınması, bikiniye birlikte hazırlanmak açısından hoş olabileceği gibi, tatil bavuluna özenle yerleştirilmeyi de rahatlıkla hak eden bir kitap
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI