Ana SayfaYaşamBig Plate&#8217den tatlı kaçamak

Big Plate&#8217den tatlı kaçamak

İstinye Park AVM’de bulunan Big Plate, yenilenen menüsünde bulunan ana yemekleriyle olduğu kadar tatlılarıyla da iddialı. Big Plate’in tatlı menüsünün en dikkat çekici seçeneklerinden biri ise 6 farklı lezzetin bir arada sunulduğu “Big Plate Temptations”… Tatlı tutkunlarının vazgeçemeyecekleri Big Plate Temptations’da Ev Yapımı Tiramisu, Banana Carpaccio, Çilekli Mille-Feuille, Çikolatalı Parfe, Mango Sorbe ve taze ananas bulunuyor.

Tabakta sunulan tatlılar arasında olan Tiramisu “ev yapımı” olma özelliği taşırken, Banana Carpaccio ise tarçınla tatlandırılmış karamelize muz dilimlerinin vanilyalı dondurmayla buluşmasından oluşuyor. Bunların yanı sıra, milföy üzerinde vanilyalı puding sosu ve çilek taneleriyle lezzetlendirilmiş Çilekli Mille-Feuille ve Çikolatalı Parfe de tabakta yer alıyor. Taze mangonun eşsiz tadını barındıran ve shot bardağında servis edilen Mango Sorbe ile damağınızda tropikal bir tat bırakacak olan taze ananas da Big Plate’in bu özel tabağındaki diğer lezzetler.

Big Plate’in menüsünde yer alan “Big Plate Temptations” ile yaptığınız kaçamak hem gözünüze hem de midenize tam bir şölen havası yaşatacak!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI