Ana SayfaModaBeyonce ve yeni parfümü Heat

Beyonce ve yeni parfümü Heat

Beyonce`nin Şubat ayında çıkacak olan yepyeni parfümü Heat`in dünya genelinde ilk yılı içerisinde 100 milyon dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

31 Ocak`ta gerçekleşecek Grammy Ödülleri`ne 10 dalda aday olan şarkıcı Beyoncé, Heat`in bir an önce raflardaki yerini almasını ve hayranlarının bu parfümü kullanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Beyoncé verdiği bir röportajda Heat hakkında şunları söyledi: "Böyle bir işin içine girdiğim için çok mutluyum. Bir sene süren turnemde birçok hayranımla konuşma fırsatı yakaladım ve hepsine parfümümü denettim. Daha önce kullanmaktan vazgeçemediği parfümleri vardı hepsinin. Ama Heat`i deneyenler `Neden hala çıkması bu parfüm? Bunu çıkar çıkmaz alacağım!" gibi olumlu şeyler söylediler."

"Konserlerimde genelde sahnede mutlaka bir alev şovu olur. Sıcaklığı seviyorum ve kırmızı da en sevdiğim renk. Bu yüzden parfümün adını Heat (Sıcaklık) koydum. Şişesi de sanki içinde ateş varmış hissi uyandıracak şekilde tasarlandı. Şimdi geriye kalan tek şey Şubat ayını beklemek."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI