Ana SayfaModaBeyonce in H&M

Beyonce in H&M

H&M ve Beyonce işbirliğinden ortaya çıkan koleksiyon sıcak renkleriyle bu yaz plajlara enerji getiriyor. H&M’in Beyoncé ile Bahamalar’da gerçekleştirdiği çekimin kampanya fotoğrafları da yayınlandı. Beyoncé’nin kendi stilinden yola çıkarak hayat bulan H&M Summer bikini ve mayo koleksiyonu, şimdi tüm H&M mağazalarında satışta.

Beyonce yeni koleksiyon için “H&M’in eğlenceli ve ulaşılabilir moda konusundaki yaklaşımını hep beğendim. Kadınların farklı duygularını simgeleyen dört element üzerine kurulu konsepti gerçekten sevdim: ateş, su, toprak ve rüzgar. Tropik bir adada güzel bir çekimdi. Bir reklam çekimindense bir video klip yapmak gibiydi” diyor.

“Kampanyada Beyoncé, yazın güneş altındaki hayatta ihtiyaç duyacağınız anahtar parçalar giyiyor” diyor H&M Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson. “Mükemmel bodycon elbisenin yanı sıra dökümlü elbise de gerçek birer duruş sergiliyor. Ve tabii bikiniler, özellikle püsküllü bikini. Bu parçaları daha özel kılan şey ise, bizzat Beyoncé’nin tasarımda tavsiyeleri olmuş olması, bunların hepsi kendi kişisel stilini yansıtıyor.”

Yaz kampanyası mayo-bikini ve plaj kıyafetlerinin yanı sıra, bu yazın H&M for Water koleksiyonundan batik bikiniyi de içeriyor. H&M for Water koleksiyonunun satışından elde edilecek gelirin %25’i, H&M for WaterAid’e bağışlanacak. 2002’den bu yana, H&M’in WaterAid’le olan bu girişiminden £2,650,000 gelir elde edildi.

Kampanya çekimleri Bahama Adaları’ndaki Nassau’da, fotoğrafçılar Inez van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin tarafından çekilirken, reklam filmi çekimi de Jonas Åkerlund’un yönetiminde gerçekleşti. Beyoncé’nin yeni şarkısı eşliğinde çekilen reklam filmini izlemek için videoya tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI