Ana SayfaModaBeyonce & Balmain Kapsül Koleksiyon

Beyonce & Balmain Kapsül Koleksiyon

Bu seneki Coachella festivalinde Beyonce efsaneleşen bir performans sergilemişti. Festivalde başı çeken ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen 36 yaşındaki şarkıcının performansları kadar kıyafetleri de hayranlık uyandırmıştı. Balmain tasarımı sarı sweatshirt’ü ve altına giydiği püsküllü gümüş çizmeleriyle zamanda yolculuk etkisiyle bizi adeta disko günlerine taşımıştı.

Kadınların birliğine ve siyahilerin kültürünün korunması konusunda aktivist bir kişiliği olan Beyonce, Balmain ile Coachella kaynaklı kapsül bir koleksiyon hazırladı. Kapsül koleksiyon, festivalde giydiği sarı sweatshirt’ün pembesini ve bir de siyah bir t-shirt içeriyor. Sweatshirt’ler ve tshirt üzerindeki amblem, kadınların birlikteliğini simgeliyor. Bu koleksiyondan elde edilen tüm gelir United Negro College Fund’a (UNCF) bağışlanacak. Bu kurum, Amerika’daki siyahi öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamak amacıyla kuruldu.

Balmain’ın kreatif direktörü Olivier Rousteing, Beyonce ile yaptıkları iş birliği için,  ”Bu koleksiyon yeni nesle tarihe imza atmaları için bir fırsat çünkü tasarımları gerçekleştirirken siyahilerin tarihini ve kadınları referans aldık. Onların seslerini duyurmayı kendimize görev edindik” sözlerini kullandı. 

Koleksiyon, 13 Temmuz Cuma günü beyonce.com ve balmain.com siteleri üzerinden satışa çıkacak. Ürünleri ve fiyatlarını aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz.

Tshirt: 290$
Sweatshirt: 550$-1.790$

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI