Ana SayfaModaBeyoncé Annesinin Tasarladığı Gelinliği Hakkında Konuştu

Beyoncé Annesinin Tasarladığı Gelinliği Hakkında Konuştu

Annelerin bir gelinlik tasarlayacak yeteneğe sahip olması veya bu fırsatı bulması çok yaygın bir durum değildir. Ancak bu durum Beyoncé’nin annesi Tina Knowles için geçerli değil.

Destiny’s Child yıllarında da şarkıcının birçok kostümünün tasarımcısı olan Knowles, hafta sonu Today Show’da yaptığı röportajda, kızının gelinliğini tasarlamasına izin vermesi hakkında “benim bunu yapmama izin vermesi çok tatlı bir hareketti” dedi. Ancak kızının bu durumdan onun kadar mutlu olmadığını da belirtti.

Ayrıca bu konuda şunları ekledi: “O zaman bu durumdan pek memnun olmamış olsa gerek ki, bir gün yanıma geldi ve ‘ben kızım evlendiği zaman kendi gelinliğini seçmesine izin vereceğim’ dedi. Ancak bu süreç boyunca her zaman çok tatlıydı.”

Öte yandan, geçtiğimiz ay CFDA Moda İkonu ödülüne layık görülen Beyoncé, konuşmasında annesinin terzilik yeteneklerine de değinmişti. “Annem benim ilk balo elbisemi, gelinliğimi, ilk CFDA ödülü elbisemi ve ilk Grammy elbisemi tasarladı. Ve bence bu gerçek bir güç ve potansiyel moda” dedi.

Ayrıca röportajında Knowles, kızının kariyerinin ilk zamanları hakkında konuştu. Kızının şimdi kulan-at durumunda olan tasarım elbiselerinin nadirliğinden bahsetti.

“Şu an bir sürü güzel elbiseye ulaşabiliyoruz. Ancak o zamanlarda limonataya çevirebileceğimiz sayılı limonumuz vardı” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI