Ana SayfaYaşamBeymen'den Bayrama Özel Lezzetler

Beymen’den Bayrama Özel Lezzetler

Hediye alışverişlerinin vazgeçilmez adresi BEYMEN, yaz mevsimine özgü tatlarla güncellenen yeni BEYMEN Kolonya ve Lokum Setleri ve birbirinden lezzetli BEYMEN Chocolate çeşitleri ile Kurban Bayramı’nda da sizin ve sevdiklerinizin bayram sevincine ortak oluyor.

 

Bayramınıza tatlı bir dokunuş katacak farklı lezzet ve gram alternatifleriyle yeni BEYMEN Kolonya ve Lokum Setleri ve BEYMEN Chocolate seçenekleri tüm BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.
 

BEYMEN Kolonya ve Lokum Setleri

Bayramların geleneksel ikramı kolonya ve lokumlara modern bir yorum getiren BEYMEN Kolonya & Lokum Setleri, yaz mevsimine özel tat ve aromalarla güncellendi. Baş döndüren kokusuyla büyüleyen yeni Portakal Şekerleme & Portakal Çiçeği kolonya seti, Akdeniz’in benzersiz lezzeti Satsuma, mutluluk veren Tarçın, bolluk ve bereketin simgesi Nar olmak üzere üç farklı seçenekteki BEYMEN Kolonya ve Lokum seti ile bayramda sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

BEYMEN Türk Kahvesi ve Lokum Seti

Kırk yıllık hatırı olan Türk Kahvesi ve bu lezzetli geleneğin tamamlayıcısı damla sakızlı lokumdan oluşan BEYMEN Türk Kahvesi ve Lokum Seti bu bayram da dostluklarınızı pekiştiriyor.

 

BEYMEN Chocolate

Yoğun ve özgün lezzetlerle güncellenen yeni BEYMEN Chocolate, gramaj alternatifleri ile bayramlara lezzet katıyor. Çikolatalı limon portakal stick’ten bitter çikolatalı portakal dilimlerine, fıstıklı bar ve drajelerden spesiyal dolgulu çikolatalara, madlen çeşitlerinden hurmalı çikolata setlerine BEYMEN Chocolate’ın birbirinden farklı lezzetleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI