Ana SayfaModaBeymen Plaj Koleksiyonu

Beymen Plaj Koleksiyonu

Beymen, yaz aylarının yaklaşmasıyla, egzotik plajların esintisini müşterilerinin gardırobuna taşıyor. Dünyaca ünlü markaların yaz sezonu için tasarladığı plaj ürünleri, meraklılarını adeta California, Cote d’Azur ve Thailand’da gezintiye çıkarıyor. 

Dsquared’in tatlı mavi sörf bikinisi ve Fendi’nin fuşya plastik sandaletleri, sörf yaparken zamanı unutanlar için Nixon markalı rengarenk saatlerle kombinleniyor. Leopar desenli Dior mayo ve el yapımı Bottega Veneta çantalar plajların etkileyici siluetini oluştururken, Alexis Bittar markalı mercan bilezik ve Jimmy Choo clutch, gösterişi sevenlere hitap ediyor. 

2010 yazında, Missoni’nin maceraperest kadınlara hitap eden egzotik bikinisi, haki yeşili Jbrand markalı pantolonla kombinleniyor. Christian Louboutin sandaletler ve Marc Jacobs’un hasır örgü çantası, uzun soluklu seyahatler için mükemmel bir rahatlık sağlıyor. Yazı şehirde yaşamayı sevenler, Elizabeth Hurley’nin zincir detaylı siyah bikinisi, Celine’in tahta topuklu sandaletleri, Stella McCartney’in rüzgarda uçuşan beyaz tuniği ve Balenciaga’nın hasır örgü clutch’ı ile Boğaz’ın havasını değiştiriyor!..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI