Ana SayfaGündemBeyaz Show`da Konuk Krizi

Beyaz Show`da Konuk Krizi

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk`ün programına Özcan Deniz’in yapım ortağı olduğu filmi ‘Her Şey Aşktan’ın oyuncuları Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer ve Mesele Şu Ki adlı şarkısıyla ünlenen Serkan Kaya katıldı.

Özcan Deniz program bitimi, sosyal medya hesabı üzerinden diğer konuk Serkan Kaya’ya çok fazla şarkı söyletildiği ve oyunculara konuşma fırsatı verilmediği nedeniyle Beyaz`a “Beyaz Show’a teşekkür ediyoruz. Yolladığımız filmin başını izlediği için! Filmimizin yönetmenini bildiği, oyuncularımıza konuşma fırsatı verdiği için! Emeğe saygılı davrandığı için!” sitemkâr tweet’ler atmıştı.

Deniz`in bu tweetlerine programın bir diğer konuğu olan arabeskçi Serkan Kaya yanıtsız kalmadı ve asıl kendisine karşı saygısızlık yapıldığını belirtti ve şunları söyledi;

“Sağ tarafımdaki, kıymetlimizin (Sezen Aksu) oğlu (Mithatcan) ayağını ağzıma kadar soksa da görmezden geldim. Diğerleri arabesk şarkıcısı görmemiş gibi davrandı. Birbirlerine bakıp alaycı bir tavır sergilediler” dedi.

Serkan Kaya, Özcan Deniz içinde “Ona çok kırgınım. Konukların konuşmasına ben engel olmuşum gibi tweet’leri retweet etmesi yakışık almadı” diye konuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI