Ana SayfaModaBerrak Tüzünataç InStyle Mart Sayısında

Berrak Tüzünataç InStyle Mart Sayısında

InStyle`ın Mart sayısının kapağında Ezgi Mola röportajıyla Berrak Tüzünataç var.

Son dizisiyle birlikte adından bir kez daha söz ettiren Berrak Tüzünataç, InStyle için yakın arkadaşı Ezgi Mola`ya kendisiyle ilgili yanlış bilinenleri anlattı.

EZGİ MOLA: Bir değişiklik yapıp en kötü yanını konuşarak başlayalım mı? Kendinle ilgili neyi sevmiyorsun?
BERRAK TÜZÜNATAÇ: Çok sabırsızım, o sabırsızlık bazen tahammülsüzlük yaratıyor bende. İçimde sürekli, ‘Haydi,’ diyen bir ses var. Bu nedenle insanlar, beni çok sıkılganmışım gibi algılayabiliyor.

EM: Öyle anlaşılmasından rahatsız oluyor musun?
BT: Benim hakkımda gerçekten fikir sahibi olmak isteyen insanlarla zaten daha fazla zaman harcayıp birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Ama biliyorum ki önyargılı birine ağzımla kuş tutsam bile yaranamayacağım; o yüzden rahatsız olmuyorum.

EM: Alışveriş yapmayı seviyor musun? Çıkıp alışverişe bir şeyler almak keyif veriyor mu? Yoksa bundan sıkılanlardan mısın?
BT: Çok sabırlı biri olmadığım için dükkan dükkan gezip bakmayı sevmem. Tıpkı bir parti ortamına girince en yakın arkadaşımı görüp onun yanına gitmem gibi, bellediğim dükkanlara gidiyorum. Mağazalar o kadar büyük ki, çok fazla eşya var. Çok kararsız kalıyorum.  Eğer beni tanıyan bir görevli varsa, onun yanına gidip, ‘Benim deri pantolon almam lazım, neler var?’ diye soruyorum. Getirdiklerini deneyip alıyorum. Bazen bir şeyi beğendiysem denemeden bile aldığım oluyor.

EM: Takıntılı olduğun kıyafetler var mı?
BT: Sweatshirt’ler, Dr Martins ve Ugg’lar çok rahatlar ve çok sıcak tutuyorlar. Bunları o kadar çok giyiyorum ki, artık, “Ne olur Ugg’la gelme Berrak’cığım,” diye uyarıyorlar beni. Ama diğer yandan eserse durup dururken, ince topuk olmasa da dolgu topuklu bir şeyle de gidebilirim sıradan bir buluşmaya.

Kapak çekimi perde arkasında yaşanan keyifli dakikaları merak ediyorsanız buraya tıklayarak videoyu izleyebilirsiniz.

Röportajın tamamı InStyle Mart sayısıyla raflarda…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI