Ana SayfaModaBeren Saat`in İntikam kıyafetleri

Beren Saat`in İntikam kıyafetleri

İntikam ilk başladığında, günlerce konuşulmuş, fan sayfaları oluşturulmuştu. Ancak dizi ilk bölümlerin heyecanın ardından reytinglerinde bir düşüş yaşadı. Bu sezon yayın saati pek çok kez değişen dizi bugün final yapıyor. İntikam her ne kadar reyting olarak  istenilen başarıyı yakalayamamış olsa da, Beren Saat`in dizide giydikleri her zaman çok konuşuldu. Özellikle ilk bölümlerde sahne her değiştiğinde sosyal medyada kıyafetlerin markaları ve görselleri anı anına paylaşılıyordu. Hatta o kadar ki, bazı modacılar dizi için Beren’e özel elbiseler diktiler.  

Beren, dizide vücuda oturan pantolon, kazak ve gömleklerden oluşan parçalar seçerken, bu kombinleri genellikle babet ve spor ayakkabılarla tamamladı. Dizideki özel gecelerde ise genellikle dantel ve şifon gibi zarif kumaşlardan oluşan elbiselerle izledik. Özellikle pastel tonlar ve bordo Beren için en çok tercih edilen renklerdi.

Biz de İntikam ekranlara veda ederken; Beren Saat`in dizideki stilinden beğendiğimiz parçaları sizin için seçtik. İncelemek için hemen fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI