Ana SayfaMagazinBen Affleck'den Rehabilitasyon Açıklaması

Ben Affleck’den Rehabilitasyon Açıklaması

Başarılı oyuncu ve yönetmen Ben Affleck alkol problemleri yaşıyor. Geçtiğimiz sene 12 yıllık eşi Jennifer Garner ile evliliklerini de sonlandıran Affleck, takipçileriyle rehabilitasyon sürecinde yaşadıklarıyla ilgili düşüncelerini Instagram hesabı aracılığıyla paylaştı.

Affleck kendisini bu cümlelerle ifade etti:  “Bu hafta, alkol bağımlılığı için aldığım 40 günlük ayakta rehabilitasyon tedavisini tamamladım. Ailemden, meslektaşlarımdan ve hayranlarımdan aldığım destek, belirtebileceğimden çok daha fazla şey ifade ediyor benim için. Bu bana hastalığımla ilgili başkalarıyla da konuşmak için güç veriyor.
Herhangi bir bağımlılıkla savaşmak hayat boyu süren ve zorlu bir mücadeledir. Bu yüzden rehabilitasyonda veya değil, fark etmez, tam zamanlı bir kendini adama gerektirir. Pek çok kişi sosyal medya üzerinden kendi bağımlılık süreçleriyle ilgili hikayelerini anlatmış. Bu kişilere teşekkür etmek istiyorum. Gücünüz ilham verici ve beni başaramayacağımı düşündüğüm zamanlarda çok destekledi. Yalnız olmadığımı bilmek yardımcı oluyor. Kendime daima hatırlattığım gibi; eğer bir sorununuz varsa yardım almak başarısızlığın veya zayıflığın değil, cesaretin bir göstergesidir.
Alçakgönüllülükle kabul etmek isterim ki, bu kadar çok insanın yardımından yararlanmaya devam ediyorum ve benim için orada olan herkese minnettarım. Bu süreçte mücadele eden başka kişilere de örnek olabileceğimi umut ediyorum. “


 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI