Ana SayfaMagazinBella Hadid Yaptırdığı Burun Estetiğinden Pişman olduğunu Söyledi

Bella Hadid Yaptırdığı Burun Estetiğinden Pişman olduğunu Söyledi

Bella Hadid, bir dergiye verdiği röportajında yaptırdığı tek estetik olduğunu ifade ettiği burun estetiğinden pişman olduğunu söyledi. “Şu anki aklım olsa atalarımın burnunu taşımak, onu hiç bozmamış olmak isterdim.” diyen ünlü model bu durumun içine doğduğu kültürle alakalı olduğunu, belki de etrafındaki insanlardan böyle öğrendiği için yaptığı bir şey olduğunu ifade etti.
 
Daha 14 yaşında burnuna estetik yaptıran model, hakkında çıkan tüm badem göz ameliyatı yahut çene törpületme gibi iddiaları yalanladı. “Küçüklüğümle şu an aynı yüz hatlarına sahip olmamam çok normal. Eski bir fotoğrafımdaki şişik yüzümü gösterip “Bella estetik yaptırmış.” diyorlar. Kimse şu an 13’ünde göründüğü gibi görünmüyor. Hiç yüzüme dolgu yaptırmadım. Buna bir son verelim. Bununla ilgili bir sorunum yok, isteyen yaptırabilir ama sadece benlik değil.” dedi.  
 
25 yaşındaki genç model, sahtekarlık (Imposter) sendromu yaşadığına da değinerek, “İnsanların her zaman söyleyecek bir şeyleri vardır, ama benim söylemem gereken şu ki, benim sektörümde ve çevremdeki insanlar tarafından her zaman yanlış anlaşıldım.” şeklinde konuşan model, geçen yıl kendisini çok kötü etkileyen bir tükenmişlik dönemi yaşadığına tekrar değindi. Hadid, “Benim travmalarımın bende insanlara hayır diyememe ve hep onları öncelik olarak görme gibi etkileri var. Eğer bir yerden ayrılırsam ve arkamdan iyi şeyler söylenmezse, sevilmezsem üzüntüden midem bulanıyor.” şeklinde içini döktü.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI