Ana SayfaYaşamBehzat Ç. Geri Dönüyor

Behzat Ç. Geri Dönüyor

Yazar Emrah Serbes’in “Her Temas İz Bırakır: Bir Ankara Polisiyesi” isimli romanından uyarlanan, 2010 yılında ilk sezonu ile büyük bir ilgi yakalayan, 2013 yılında 96. bölümü ile ekranlara veda eden Behzat Ç. geri dönüyor! Televizyon ekranlarının kaldıramayacağı ölçüde gerçek ve dik başlı bir yapım olan Behzat Ç.’nin, bir süredir tekrar devam edeceği yönünde haberler dolaşmaktaydı. Bu iddiaları, Behzat Ç. karakterine can veren usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu resmiyete kavuşturdu.

Diziyi izleyiciyle tekrar buluşturmak için uğraştıklarını belirten Beşikçioğlu, hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin de açıklamada bulundu. Ulusal kanalların siyasal hattına ters düştüğü aşikar olan yapımın, bu yüzden internet televizyonlarında yer almasının olası olduğu iddia ediliyordu. Erdal Beşikçioğlu bu konuyu: “Dizinin yayını için dijital platform Blu TV ile bu konuyla ilgili konuşuyoruz.” diye yaptığı açıklama ile belirtti.

Açıklamasında dizinin kendisi içinde çok özel olduğunu da belirten Beşikçioğlu: “Behzat Ç. karakteri sevilmeyecek karakter değil. Şahane ve çok da güzel yazılmış bir karakter. Bir roman uyarlaması olduğu için detayları çok fazla olan bir karakter. O yüzden o sularda yüzmek şahaneydi.” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI