Ana SayfaDekorasyonBebeklere özel bir marka Lambs & Ivy

Bebeklere özel bir marka Lambs & Ivy

0-8 yaş arası çocukların mobilyadan dekorasyona, giyimden aksesuara bir çok ihtiyacını karşılayan Türkiye’nin sayılı konsept mağazalarından Bebek by Pikkolo, dünyaca ünlü markaları Türkiye’ye ilk defa getirmeye devam ediyor. Bu kez de Bebek by Pikkolo Arge Grubu, yaptığı araştırmalarla kurumsal kriterlere uygunluğuna onay verdiği Lambs& Ivy ürünlerini, Türkiye getirerek müşterilerinin beğenisine sunmaya başladı.

Uyku setlerinden abajura, dönenceden duvar yapıştırmalarına kadar aynı temayı yansıtan Lambs & Ivy ürünleri ile, bebeğinize özel bir dünya yaratabilirsiniz..
Çok geniş bir koleksiyona sahip olan Amerika’nın en sevilen üreticilerinden Lambs & Ivy’de, geleneksel temalar çekici ve etkileyici karakterlerle neşeleniyor. Kendileri de ebeveyn olan Lambs & Ivy yaratıcı ekibi, çocuklar için yarattıkları ürünlere kalplerini ve ruhlarını katıyorlar, profesyonel anlamda da ailelerin hakettiği tarz ve kaliteyi ürünlerinde sunuyorlar.
Birbirinden renkli ve tarz sahibi koleksiyonlarda, uyku setleri, abajurlar, dönenceler, duvar süsleri, battaniyeler, kirli sepetleri gibi ürünler birarada bulunabiliyor. Lambs & Ivy ürünleri her türlü ailenin farklı zevklerine hitap edecek değişik renk kombinasyonları ile bebek odalarında muhteşem bir görsel ziyafet sunuyor.
Çocuğunuzun hayal gücünü ve yaratıcılığini geliştiren Lambs & Ivy ürünleri, güncel tasarımları, geleneksel işçiliği ve detaylara gösterdiği özen ile 30 yıldır bebeklerin dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir.
Bebek by Pikkolo mağazasında sunulan ürünlere internet sitesinden veya Ankara mağazasından ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI