Ana SayfaModaBarbie Louboutin`leri çekti!

Barbie Louboutin`leri çekti!

Bu yıl, 9 Mart`ta Barbie 50 yaşını kutluyor. Christian Louboutin, Barbie`ye doğumgünü hedieysi olarak muhteşem üç bebek ve her birine dörder tane de ayakkabı tasarladı.

İlk Barbie an itibariyle piyasada. Mücevher hırsızı gibi giyinen Barbie`nin ayağında Louboutin`in dore Differa modeli var. Kutunun içinden leopar desenli Altameche çizme, siyah Miss bootie ve bir çift de pembe Claudia peep-toe çıkıyor. Her ayakkabının kutusu ve saklama torbası da var. Kutuda ayrıca içinde fotoğraf çekimlerinin işaretlendiği bir takvim ve Barbie`nin maceralarını yazabileceği bir de günlük var. Ama Barbie`nin neden hırsız rolünde olduğu anlaşılabilmiş değil. Genellikle Barbie çok akıllı uslu olduğu için bunun bir orta yaş krizi olup olmadığı bile konuşuluyor.

Christian Louboutin, tasarladığı diğer iki bebekten birinde Nefertiti`den, diğerinde de Marilyn Monroe`dan esinlendi. Barbieler, Louboutin`in çok uzun topuklu olan ayakkabılarını giyebilsin diye ayak duruşu da değiştirildi. "Barbie As a Muse" projesi kapsamında Barbie`ler tasarlayacak diğer markalar arasında Givenchy ve Diane Von Fustenberg de var.

Louboutin Barbie net-a-porter.com sitesinde 115 euro`ya satışta.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI