Ana SayfaTeknolojiBalmain ve Apple Music Signature Servisini Başlatmak İçin Bir Araya Geldi

Balmain ve Apple Music Signature Servisini Başlatmak İçin Bir Araya Geldi

Müziği ve modayı ustaca birleştiren bu içerik odaklı editoryal platform, ünlü moda evinin 2021 İlkbahar/Yaz Paris Moda Haftası defilesinden hemen sonra Apple Music’te başladı. 
 
Paris moda dünyasının en eski moda evlerinden biri olmasına rağmen her zaman teknoloji ve inovasyonun ön saflarında olmasıyla bilinen Balmain, kısa bir süre önce dijital süper modeller, sanal showroom’lar ve artırılmış gerçeklik deneyimlerinden yararlanmaya başladı.
 
Çizim ve tasarım yaparken ve tasarım ekiplerini yönetirken fonda 7/24 sevdiği parçaları dinleyen Olivier Rousteing’in Balmain’in en başarılı koleksiyonları ve kampanyaları için başlangıç noktası olarak şarkıcılardan, şarkı sözlerinden ve melodilerden yola çıkmış olması şaşırtıcı değil. Geçtiğimiz yıllardaki büyük başarı kazanmış turne ve konserlerin bazıları için, günümüzün önce gelen tasarım sanatçılarının pek çoğuyla birlikte çalışmasının ana nedeni bu müzik tutkusu ve sevgisi. 


 
“Hikayeyi bugüne kadar takip eden herkes modanın müzikten ayrılamayacağını düşündüğümü zaten bilir,” diye açıklayan Olivier Rousteing şöyle devam ediyor: “Müziği ve modayı tamamen içi içe geçmiş bir şekilde görmek benim kuşağımın yetişme tarzından kaynaklanan bir şey, bu ikisi birbirine yardımcı olmasaydı ne olurdu, düşünemiyoruz bile. Bu yeni ortaklık modern Balmain DNA’sının benzersiz dizisinin herkes için daha da açık ve erişilebilir olmasına yardımcı olacağı için mutluyum.”
 
Yıl boyu özel içeriklerle güncellenecek olan Signature, Balmain’in seslerini, ilhamlarını ve bu şirkete özgü birliktelik ve güç katma değerlerini yansıtacak. Balmain ve Apple Music, Signature’ın Olivier Rousteing’in sadık moda isyancıları ordusu kadar Signature içeriklerini dinlemeye, deneyimlemeye ve bu servise abone olmaya yatkın yeni dinleyici topluluklarına da hitap edeceğinden emin. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI