Ana SayfaDekorasyonBalkon Keyfine Var Mısınız?

Balkon Keyfine Var Mısınız?

Crate and Barrel, evin her noktasını daha keyifli ve kullanışlı hale getiren önerileriyle ilham vermeye devam ediyor. Yaz mevsiminde güne zinde başlamak için kahvaltı, samimi sohbetler eşliğinde bir beş çayı ya da kahve eşliğinde keyifli oyunlar için balkondan daha iyi bir yer düşünemeyenler bu önerileri çok sevecek…
Balkon keyfine erkenden başlamalı…
Soğuk kahve keyfini bambaşka bir boyuta taşımak için demleme kahvenin temeline inen Chemex, yaz mevsiminde sabah kahvesi ritüelinizi değiştirebilir. Kimyager bir mucit tarafından tasarlanan ve birçok büyük müzenin koleksiyonunda yer alan bu cam kahve makinesi ile saf ve daha yumuşak içimli damlama kahve elde edebilirsiniz. Chemex’in sırrı ise bu yöntemle hazırlanmış kahvelerin, buzdolabında saklandıktan sonra tekrar ısıtılarak içildiğinde lezzetini kaybetmemesi… Üstelik bu eşsiz makineyi çay, buzlu kahve ve aromalı içecek hazırlamak için de kullanabilirsiniz.
Çay saatinde muhteşem kırmızı çaydanlıkla bir klasiğe imza atabilirsiniz. Çabuk ısınan, kullanımı kolay, kiraz rengi porselen kaplama gövdesiyle Le Creuset kırmızı çaydanlık, düdük sesi ile sizi anılarınıza götürecek. Geleneksel Portekiz nakış işinden ilham alan, beyaz porselen üzerindeki zarif çiçek çizimleriyle Kemi fincan sayesinde konuklarınızı sade ve şık bir sunumla ağırlayabilirsiniz.
Ürün görselleri ve daha fazlası için fotogalerimizi tıklayın!
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI