Ana SayfaYaşamBalayıdan önce Cooling Mint masajı

Balayıdan önce Cooling Mint masajı

Sanda Spa’dan sıcaklara karşı ferahlatan Cooling Mint masajı balayı tatiline çıkmadan önce dinlenmeniz ve ferahlamanız için bire bir…

Kendinizi yenilenmiş hissedin

Düğün telaşı, balayı tatilinin nerede yapılacağı derken çok yoruldunuz. Yepyeni bir hayata adım atmışken vücudunuzunda yenilenmesı için Sanda Spa’nın yeni masajı Cooling Mint tam size göre,Nane aromalı yağlar kullanılarak yapılan Cooling Mint masajı, kendinizi yenilenmiş ve taptaze hissetmenizi sağlıyor. Cooling Mint, ferahlatıcı etkisinin yanı sıra zihinsel olarak da dinlenmenize yardımcı oluyor. Ferahlık ve yenilenme hissi uyandıran nane aromalı yağlar kullanılarak uygulanan Cooling Mint masajı, fiziksel yorgunluğunuzu atmanın yanı sıra zihinsel olarak yenilenmenizi de sağlıyor. Ferahlatıcı etkiye sahip nane aromalı yağlar cilde olan olumlu etkileriyle de biliniyor. Cooling Mint, SANDA SPA’nın tüm masajlarında olduğu gibi deneyimli Balili ve Türk terapistler tarafından uygulanıyor.

Cooling Mint’in yanı sıra SANDA SPA’nın Sanda Breaks masajları arasında Cocoa Touch, Crystal Masaj, Bamboo Miracle, Flower Petal ve Sanda Traditional gibi birçok özel masaj da yer alıyor. Rahatlatıcı ve yenileyici bu masajlar ile stresten uzaklaşıp bedeninizi ve ruhunuzu ödüllendirebilirsiniz. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI