Ana SayfaYaşamBalayı tatilinde can kurtaran aksesuarlar

Balayı tatilinde can kurtaran aksesuarlar

Retro bir güneş gözlüğü

Güneş gözlüğü balayı tatilinde nereye giderseniz gidin yanınıza almanız gereken mutlak aksesuarlardan biri… Retro oluşunun tek sebebi, tabi ki her zaman moda oluşu…

Hazırlayan: Nazlan Üregül

Açık renk sandalet ya da ayakkabı

Balayı tatili için yanınızda götürdüğünüz ayakkabılardan biri mutlaka ten rengi olmalı, naturel renkler her kıyafetinizle gece – gündüz farketmeden kullanacağınız cinsten… Sıcak bir iklimde kumsal kenarında kiraladığınız tahta verandalı evinizde krem rengi bir şort, gözlükleriniz ve uyumlu sandaletlerinizle güneşi batırmak istemez misiniz?

Büyük mücevherler

Büyük mücevherler her zaman hızlı ve mükemmel bir çözümdür. Açık renk bol kesimli keten pantolonunuz ve tahta dolgu topuklarınızla tek eksik  büyük taşlı bir yüzük ya da kolye… Partiye hazırsınız!

Torba çantalar

Balayı tatilinde can kurtaran aksesuarlardan biride torba çantalar, balayına çıkmadan önce renkli keten bir çanta mutlaka edinmelisiniz…

Fötr şapka

Şapka her zaman can kurtarıcı aksesuarlar listesinde birinci sırada! İster güneşten korunmak için isterseniz o gün bir türlü şekil almayan saçlarınızı saklamak için ya da kıyafetinizi tamamlamak için asla şapkasız çıkmayın!!!

Flar

Balayı tatilinde yanınızda götüreceğiniz bir aksesuarda şüphesiz flar, kıyafetinizi daha şık bir havaya bürümek için kullanacağınız aksesuarı aynı zamanda havuz kenarında başınıza takarakta kullanabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI