Ana SayfaModaBahar Trendi: Tığ İşi Beyazlar

Bahar Trendi: Tığ İşi Beyazlar

Bu sezon için pek çok modacının İlkbahar-Yaz 2015 Koleksiyonu`nda gördüğümüz beyazları bir araya toplayıp bembeyaz bir bahar trendi dosyası oluşturduk! 

Gün geçtikçe güneş yüzünü daha çok gösteriyor ve kışın olmazsa olmazı olan siyahlardan kurtulmaya başlıyoruz. En çok özlediğimiz renk olan beyaz için ise alışverişler yapılmaya başlandı bile! 

Sezona şöyle bir baktığımızda Valentino tasarımları gözümüze ilk çarpanlardan biri oldu. Derin V`li tığ işi uzun beyaz elbisesi ise favori parçalarımızdan biri. Diğer koleksiyonları inceleyecek olursak, aklımıza tabiki ilk olarak Elie Saab ve Zuhair Murad geliyor. Ama bu 2 şahane tasarımcı açıkcası bizi çok şaşırtmıyor. Her sezon, koleksiyonlarında mutlaka danteli barındıran tasarımları ile modaseverlerin favorisi olan bu 2 büyük marka, bu sezon da dantel işlemeli elbiseleri ile göz kamaştırıyor.

Fakat o da ne? Dantelin ve beyaz işin böylesine romantik ve masum havasına sertlik katmak isteyen biri var! O kişi Cara Delevingne`i podyumda siyah dizüstü bir çizmeyle yürüten Givenchy`nin tasarımcısı Riccardo Tisci`den başkası değil. Üstelik o masum beyaz elbisenin beline taktığı siyah ince kemer ve Cara`nın bakışlarındaki sertlikle, masumiyetten eser bile kalmamış. 

Chloe, Erdem, Gucci, Oscar de la Renta ve Marchesa da beyaz işleri koleksiyonlarında bulunduran diğer büyük markalar. Givenchy kadar farklısı olmasa da birbirleriyle benzer olmayan koleksiyonları ile herkese hitap etmeyi başarıyorlar.

Biz de sizler için bu tasarımcıların koleksiyonlarından derlediğimiz fotogalerimizi, stili uygulamaya yardımcı olacak parçalarla birleştirdik ve bir rehber oluşturduk. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI