Ana SayfaYaşamBabylon Aralık Ayı Programı

Babylon Aralık Ayı Programı













































































































































Babylon’da Aralık ayı Indie Nation by Nike kapsamında The Maccabees konseriyle başlıyor, indie rock müziğin son dönemdeki en önemli temsilcilerinden biri olan gruba ilgi oldukça büyük, after-party de Club Bangkok ile olunca bu gecenin çok sağlam geçeceğine şüphe yok. Hemen ertesi gün 2 Aralık’ta Fransız müzisyen Wax Tailor Miller’ın katkılarıyla Babylon’a konuk olacak, eklektik müziği dans ile birleştiren Wax Tailor’ın bu ikinci Babylon performansı kesinlikle kaçmaz.

Aralık ayı GAP Together kapsamında gerçekleşecek, alternatif müzikseverleri oldukça tatmin edecek 2 çok önemli konser ile devam ediyor. 7 Aralık’ta Los Angeles’lı noise pop ve punk grubu No Age, sonrasında ise 8 Aralık gecesi İzlandalı grup  çılgın sahne performanslarıyla FM Belfast Babylon sahnesinde olacak.

15 ve 16 Aralık tarihlerine geldiğimizde ise Babylon’un Dubstep/Electronica serisinin belki de bu sezonki en ağır topu Apparat canlı grubuyla beraber Binboa’nın katkılarıyla Babylon sahnesine konuk olmaya hazırlanıyor. Tarif edilemez bir canlı performans ve taklit edilemez sağlam bir sound. Anlatmaya gerek yok,  Apparat yine Babylon’u yıkacak. Hem de bu sefer 2 kez.

18 ve 19 Aralık’ta ise Belçika’nın son dönemde çıkardığı en önemli müzisyenlerden, pop müziği kendine has bir şekilde icra eden, Ayo Technology parçası ile Youtube’de kırması zor bir rekor elde eden Milow 2 gece Babylon’da sahne alıyor olacak.

Aralık Ayı Programı:

1 Aralık: The Maccabees

2 Aralık: Wax Tailor

7 Aralık: No Age

8 Aralık: FM Belfast

15-16 Aralık: Apparat Band “Live”

18-19 Aralık: Milow

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI