Ana SayfaErkek ModasıBabanıza teknolojik hediye: Pulse Smartpen

Babanıza teknolojik hediye: Pulse Smartpen

Pulse Smartpen, son yılların en hızlı yayılan teknolojik buluşlarından biri olan kağıttabanlı bilgisayar kalemi.

Babanıza en teknolojik hediye

Vaktinin büyük kısmını toplantılarda geçiren babalar için çok iyi bir hediye alternatifi oluşturuyor. Silikon Vadisi’nde faaliyet gösteren Livescribe şirketi tarafından pazara sunulduğu 2008 yılından bu yana dünya çapında yüzbinlerce işadamı ve öğrencinin kullanmaya başladığı Pulse Smartpen, toplantı ya da dersin ses kaydını alırken aynı zamanda kağıt üzerine aldığınız notları ses kaydının ilgili bölümüyle ilişkilendiriyor. “Kağıttan Dinleme” (Paper Replay™) adı verilen bu yeni teknoloji sayesinde, notun alındığı anda ne konuşulduğunu dinlemek için mürekkebin üzerine kalemle dokunmak yeterli oluyor.

Ucundaki kızılötesi kamera sayesinde kağıda alınan notları görsel olarak kaydeden Pulse Smartpen ile bu notları bilgisayar ortamına taşımak ve hatta Microsoft Word formatına dönüştürmek de mümkün. Pulse Smartpen, 2 GB’lık hafızası ile 200 saatin üzerinde ses kaydı, 16 bin sayfanın üzerinde dijital not saklayabiliyor. Mobil bilgisayar alanında yeni bir çağın habercisi olan Smartpen, kağıda alınan notları ve ortam sesini kaydetmenin yanı sıra, matematik hesabı ve dil çevirisi de yapabiliyor ve el yazısıyla alınan notların eposta ile kolayca gönderilmesine olanak tanıyor. Pulse Smartpen’e ayrıca livescribe.com adresi üzerinden özel uygulamalar yüklenebiliyor.   

Türkiye dağıtımını Tesan’ın gerçekleştirdiği Pulse Smartpen’in 2 GB’lık versiyonu KDV dahil 399 TL karşılığında Apple Premium satış noktaları, Turkcell Flagship ve Bimeks mağazaları ile Hepsiburada ve Genpatech eticaret portallarından alınabiliyor. Ürünle ilgili ayrıntılı bilgiye Tesan’ın oluşturduğu smartpenturkiye.com adresindeki internet sitesinden ulaşılabiliyor. Toplantıdan toplantıya koşturan babanıza hala ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız Pulse Smartpen tam size göre…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI