Ana SayfaErkek ModasıBabanıza Dermalogica Tıraş Serisi

Babanıza Dermalogica Tıraş Serisi

Kimimizin ilk kahramanı, kimimizin ilk arkadaşı, kimimizin sırdaşı olan babalara, Babalar Günü yaklaşırken, tıraş ritüelini daha da keyiflendirecek, mükemmel bir tıraşın yanı sıra sağlıklı bir cilt ve fit bir görünüm kazandıracak olan Dermalogica Tıraş Serisi ürünlerini hediye etmeye ne dersiniz? 

Tıraşın erkek cilt sağlığını önemli ölçüde etkilediğine inanan Dermalogica, Tıraş Serisi ile erkeklerin tıraş olurken en sık karşılaştığı, kıl dönmesi, tıraş tahrişi ve sert sakal sorunlarına çözüm için üç basamaklı bir sistem sunuyor: Tıraş Öncesi, Tıraş, Tıraş Sonrası…  

Tıraş öncesi ürünleri cilt yüzeyindeki bakterileri ve yağları yok etmeye yardımcı olurken,  tıraş bıçağına ilave bir koruma sağlayıp sakalı yumuşatarak tıraşa hazırlık yapıyor. Tıraş ürünleri cildi yumuşatırken, cildin doğal nem bariyerini koruyor. Kolay tıraş sağlayarak tıraş tahrişinin ve tıraş batıklarının oluşumunu engelliyor. Tıraş sonrası ürünlerinin uygulanması, kuruluğu, kaşıntıyı, kızarıklığı, tıraşla oluşan sivilcelenmeyi ve UV ışınlarının neden olduğu cilt yaşlanmasının hasarlarını azaltıyor, cildi ferahlatıp, sakinleştiriyor..

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI