Ana SayfaErkek ModasıBabanız için Sanda Spa

Babanız için Sanda Spa

SANDA SPA, Babalar Günü için benzersiz hediye alternatifleri sunuyor. Babalar Günü`nde babanızı stresten arındırmak için en güzel hediyeyi siz verin…

Babanıza en güzel hediyeyi siz verin!

Türkiye’nin ilk ve en büyük Spa zinciri SANDA SPA`da babanıza “Timeout for Dad” paketini veya Sanda Breaks masajlarından birini hediye ederek onu günlük hayatın temposundan uzaklaştırarak bedenini ve ruhunu dinlendirebilirsiniz. Dilerseniz SANDA SPA’nın şık tasarımlı hediye çekleriyle babanıza farklı seçenekler sunarak güzel bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz. 

SANDA SPA’nın Babalar Günü için sunduğu paketler arasında en dikkat çekici olanı, geleneksel Türk hamamı ile Asian Nirvana masajını bir araya getiren “Timeout for Dad” paketi. 90 dakikalık uygulamayı kapsayan ve 195 TL’lik özel Babalar Günü fiyatıyla sunulan paket, babanızın bir buçuk saatlik bir süre içerisinde hem bedenini hem de ruhunu yenilemesine yardımcı oluyor. Arındırıcı kese, rahatlatıcı köpük masajı ve canlandırıcı şok buz uygulamalarından oluşan geleneksel hamam keyfinin ardından  “Asian Nirvana” masajıyla gün içinde küçük bir mola veren babanız, iş stresinden uzaklaşıp kendini yenilenmiş hissedecek. Vücuda enerji ve güç veren, başparmak baskısı ve dirseklerle derinlemesine uygulanan “Asian Nirvana” masajı yorgun kasları gevşetmesiyle bedene zindelik kazandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI