Ana SayfaDekorasyonAyşegül Aldinç InStyle Home`da

Ayşegül Aldinç InStyle Home`da

InStyle Home Aralık ayına konuk olan Ayşegül Aydinç, evinden, müzikten ve aşktan bahsediyor…

"Yaklaşık 20 yıllık müzik kariyerine şimdiye kadar beş albüm sığdıran Ayşegül Aldinç uzun bir aradan sonra çıkardığı O Kız single’ı ile gündemde. Bestesi, çok sevdiğini söylediği Sezen Aksu’ya ait olan bu şarkının düzenlemesini Ozan Çolakoğlu yapmış. “Diğer şarkı Ağla’nın da bestesi Sezen Aksu’ya ait. Düzenleme Mustafa Ceceli ile oğlu Mithat Can Özer’in,” diye anlatmaya başlıyor Aldinç bize, evinin harika manzaralı salonunda otururken. Alaçatı’da çekilen son klibinde sergilediği mükemmel görüntü ile karşımızda duruyor işte. Makyajsız yüzü ışıl ışıl parlıyor. Üzerinde rahat gözüken koyu bir eşofman takım var. Saçları da kendi yaptığı topuz ile o kadar güzel ve doğal duruyor ki. “Eskiden saçımdan makyajıma görüntümle ilgili her detaya ben karar vermek isterdim. Ama şimdi çekimlerde işi konunun uzmanlarına bırakmayı seviyorum,” diyor içtenlikle. Yıllara meydan okuyan görüntüsünün sırrını, “Sadece yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Elimden geldiğince sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorum,” diye anlatıyor Aldinç. Öyle ki o da şifa konularına olan ilgi ve merakı sonucu bir şifa tekniği olan Reiki’de master seviyesine ulaşmış sonunda.

Çocukluğunun önemli bir bölümünün geçtiğini söylediği Cihangir, onun için vazgeçilmez bir semt. “Buranın hemen bir altındaki Pürtelaş Sokak’ta otururduk. Küçücük bir kızken oradan, tabii o zaman bana bitmek bilmeyen gelen merdivenlerinden tırmanarak, bu heybetli gözüken caddeye çıkmıştım. Bunu yapmayı başardığımda kendimle gurur duyduğumu bile hatırlıyorum. Çünkü ilk defa evden annemsiz tek başıma yalnız yola koyulmuştum. Hatta, ‘Acaba dönebilir miyim?’ diye hafif korkuyla karışık heyecan da vardı içimde o gün. Cihangir Caddesi’ne geldiğimde sanki ayrı bir gezegene varmış gibi olmuştum. O kadar etkileyici duruyordu ki, buraya hayran kaldığımı çok iyi hatırlıyorum. Şansıma yıllar sonra ev almaya karar verdiğimde karşıma sevdiğim caddeden bu daire çıktı,” diyerek o günleri mutlulukla hatırlayarak anlatıyor Aldinç. 14 yıl önce taşındığı çatı dubleksi evini, daha sıvaları kurumamışken satın almış.

Tüm iç dekorasyonunu o zamanki zevki doğrultusunda kendisi düzenlemiş. Ama şimdilerde evin dekorasyonunu biraz yenilemek istediğini anlatıyor. O konuşurken 12 yaşındaki sevimli Himalaya cinsi kedisi Osman da çekim hazırlıklarını şaşkınlıkla izliyor. “Evimde bu tarz bir çekim ilk kez yapılıyor, ondandır,” diyor Aldinç gülerek. “Hayatımda her zaman kedilerim oldu. Arkadaşlık etsinler diye iki adet olmalarına daima dikkat ettim,” diye belirtiyor sonra da. 200 m²’den oluşan dairenin üst katında artık hakkını vererek yaşamak istediğinden bahsediyor. Toplam dört oda, salon, iki banyodan oluşan evde kendine göre Feng Shui uygulamaları yapmış. “Örneğin yatak odamda girişin tam karşısı kariyer köşesi. O duvarda şimdi daha çok işle ilgili belge ve fotoğraflar asılıdır,” diye anlatıyor…"

Daha fazlası için InStyle Home almayı unutmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI