Ana SayfaDekorasyonAyşe Tolga`nın evi InStyle Home`da

Ayşe Tolga`nın evi InStyle Home`da

Bugün “Ayşe Tolga İyi Yaşam” projesini marka işbirlikleriyle pekiştiren Tolga, hayatının her alanında olduğu gibi evinde de bu felsefeyi uyguladığını anlatıyor. 2013 yılında taşındığı evinde beş yaşındaki kızı Can Yael ile birlikte iki kişilik bir yaşam düzeni kurmuş. Daha önce Baltalimanı’nda oturan Tolga, Çekmeköy’ü dizi setine ve kızının okuluna yakınlığından dolayı tercih ettiğini söylüyor. 

Eklektik stili sevdiğini belirten Tolga, evinin dekorasyonuyla kendisinin ilgilendiğini, dönemsel olarak koltuk ve yastık kılıflarını değiştirerek, aksesuarlarla destekleyerek farklılık yarattığını anlatıyor. Bu evde bir iç mimarla çalışmadığını ama daha önceki evlerinde beraber çalıştığı ve stilini bilen Şebnem Buhara’dan fikir desteği aldığını söylüyor.

Üstelik bu ay InStyle Home`da dış mekan mobilyaları, fenerler, 10 adımda barbekü partisi, sahil stili, ilham veren Ege Adaları da var.

Bu keyifli sayıyı kaçırmamak için hemen en yakın bayiye gidip derginizi satın alın. Çekimden kareler için de fotogaleriye tıklamanız yeterli!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI