Ana SayfaMagazinAyrılıklarıyla şok eden ünlü çiftler

Ayrılıklarıyla şok eden ünlü çiftler

İşte aşka olan inancımızı sarsan ünlü çiftler

1.Melanie Griffith ve Antonio Banderas

Melanie ve Antonio çifti 18 yıllık evliliklerini Haziran 2014`te sonlandırmıştı.

2.Jennifer Aniston ve Brad Pitt

Bir zamanlar Hollywood`un altın çifti olan ikili, yedi yıllık birlikteliklerini noktaladıktan hemen sonra Karayip tatilinde fotoğraflanmıştı.

3.Heidi Klum ve Seal

Hayranları için büyük süpriz olan ayrılık 2012 yılında manşetlerden düşmemişti. Ama biz hala onları 2007 Victori`s Secret Show`daki mükemmel showlarıyla hatırlayacağız.

4.Jennifer Lopez ve Marc Anthony

 2011 yılında ayrılık kararını açıkladığında şok eden çift, bir ay öncesinde American Idol`da seksi bir performans sergilemişti.

5.Katie Holmes ve Tom Cruise

Tom Cruise`ın paylaşımı "Kate boşanma evrakını hazırladı " ile ayrıkları açıklanan çiftin beş yıllık evliliklerin Suri adında kızı var.

6.Charlize Theron ve Stuart Townsend

Hollywood`un yapışık çifti olarak anılan ikili,dokuz yıllık birliktelikterini 2010 yılında sonlandırdı.

7.Gwyneth Paltrow ve Chris Martin

10 yıldan fazla süren evlilikleri ve iki çocuklarıyla ayrılmalarına en çok üzüldüğümüz çiftlerden arasında olan ikili 2014 yılında boşandı.

8.Vanessa Paradis ve Johnny Depp

Asla evlenmemiş bile olsalar Paradis ve Depp çifti hayranları için ayrılmadı. Çiftin 14 yıllık ilişkilerinden iki çocuğu bulunmakta.

9.Miranda Kerr ve Orlando Bloom

Kasım 2013`te yaptıkları açıklamalarında  üç yıllık evliliklerini bitirme kararı alan çiftin Flynn adında bir oğlu var. Boşanmalarından sonra yapılan bir röportajda hala arkadaşmısınız sorusuna "Biz arkadaş değiliz, aileyiz" diyen Orlando Bloom boşanma arifesindeki tatsızlıkları unutturdu.

10.Demi Moore ve Ashton Kutcher

Kasım 2011 tarihinde boşanan çiftin evliliklerin üzerindeki aldatma dedikoduları dolaşıyordu. Yaptığı bir açıklamada Demi Moore" Bir anne, bir eş ve bir kadın olarak bazı değerleri kutsal sayıp hayatıma devam etmeyi seçiyorum. "demişti.

BONUS:Jennifer Garner ve Ben Affleck

Son zamanlarda boşanma haberleriyle magazin basınında yer alan çift en son çocuklarıyla beraber gittikleri Bahama tatiinde görüntülendi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI