Ana SayfaYaşamAvon`un pembe ajandası

Avon`un pembe ajandası

AVON’un Meme Kanseri ile Mücadele Projesi kapsamında her yıl hazırladığı ‘AVON Pembe Ajanda”, 2011 yılına sayılı günler kala düzenlenen özel bir davet ile tanıtıldı. Projenin 15. Yılı için geliştirilen konsept ile 15 ünlü erkeği bir araya getiren AVON Pembe Ajanda’nın satışından elde edilen gelir; ücretsiz mamografi çekimleri, mamografi bağışları ve bilinçlendirme çalışmalarında kullanılmak üzere AVON Meme Kanseri ile Mücadele Fonu’na aktarılacak.

 Projenin 15. yılına özel ajandada 15 erkekten kadınlara mesaj
 
Aralarında Cem Adrian, Dj Geveze, Emre Belözoğlu, Engin Atsur, Fahir Atakoğlu, Fatih Erkoç, Gökhan Tepe, Kemal Doğulu, Levent Yüksel, Mustafa Ceceli, Müjdat Gezen, Özgür Özberk, Rüştü Reçber, Salih Saka ve Uğurkan Erez’in bulunduğu 15 ünlü ve başarılı erkek, meme kanseri ile mücadele için bir araya geldi.
Fotoğraf sanatçısı İlkyaz Özel tarafından çekilen ve ünlülerden her birinin pembe konsepte uygun olarak verdiği fotoğraf kareleri ile meme kanseri ile mücadele için paylaştıkları mesajlardan oluşturulan AVON Pembe Ajanda 2011 tanıtımı, projeye destek veren isimlerin katılımı ile gerçekleşti.
AVON’un Pembe Ajanda tanıtım gecesine projeye destek veren 15 ünlü erkeğin yanı sıra sanat ve cemiyet hayatından Mehmet Arslan, Yonca Evcimik, Yeliz, Neslihan Yargıcı, Garo Mafyan, Tanem Sivar, Metin Özülkü, Hepsi Grubu, Ebru Destan, Murat Evgin gibi önemli isimler de katılarak projeyi desteklediklerini gösterdi. Spor, müzik, moda ve medya hayatının tanınmış isimleri Pembe Ajanda’yı 2011 yılı boyunca büyük bir mutluluk duyarak kullanacaklarını ve sevdiklerine hediye ederek projeye katkıda bulunacaklarını dile getirdiler.
Optimum Outlet AVM’de sergilenecek

AVON Pembe Ajanda 2011 için çekilen, 15 ünlü ve başarılı erkeğin meme kanseri ile mücadeleyi simgeleyen fotoğraf kareleri ve özel mesajları 16 Aralık’tan itibaren 10 gün boyunca Optimum Outlet AVM’de sergilenecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI