Ana SayfaYaşamAvon Voices heyecanı başladı

Avon Voices heyecanı başladı

AVON, “Avon Voices” adlı ilk global online şarkı söyleme ve şarkı sözü yazma yetenek arayışını başlattı. AVON’un 125.yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 2011 yılında finalleri gerçekleşecek yetenek yarışmasına şarkı seslendirme kategorisinde bayan adaylar, şarkı sözü yazma kategorisinde ise bay-bayan adaylar katılabilecek.

Dünya çapında 60’ın üzerinde ülkede 6.2 milyon Bağımsız Satış Temsilcileri aracılığıyla küresel bir müzik hareketi başlatan AVON’a bu yetenek arayışında müzik endüstrisinden ünlü jüri üyeleri destek verecek. 6 kez Grammy Ödülü’ne layık görülmüş Fergie, Grammy ödüllü besteci Diane Warren başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda kendi alanında büyük başarılara imza atmış jüri üyesi katılımcıları değerlendirecek. 2011 yılı içinde gerçekleşecek yarışmanın ilerleyen aşamalarında katılımcılara, dünyanın farklı ülkelerine seyahat, profesyonel koçluk, stil danışmanlığı, bireysel performans video çekimi gibi heyecan verici pek çok fırsatlar sunulacak. Yetenek arayışının sonucunda biri AVON Bağımsız Temsilcisi olmak üzere 2 yetenekli kadın vokal kendi profesyonel albümlerini hazırlayarak kitleler ile paylaşma imkanını elde edecek.
125 yıldır faaliyet gösteren dünyanın önde gelen güzellik şirketi AVON, kadınların kadınlar için çalıştığı şirket olarak dünya çapında kadınlara hayallerini gerçekleştirmek üzere güçlendirmeyi amaçlamaktadır. AVON CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Andrea Jung açıklamasında “Avon Voices global bir yetenek arayışı olarak şirket mirasımızı ve geleceğimizi yansıtan, kadınlarımızı güzellik, ilham ve müzik öğelerinde yükselten, heyecan duyduğumuz bir proje.”dedi Aralık 2010 tarihinde başlayan “Avon Voices” yetenek arayışının resmi internet sitesi  üzerinden kayıtlar başladı. “Avon Voices” global yetenek yarışmasında “Şarkı Seslendirme”, “Şarkı Sözü Yazma” ve “Oy Verme” olmak üzere üç farklı şekilde katılım sağlanabilecektir. Şarkı Seslendirme kategorisinde, bayan adaylar internet sitesinde yer alan şarkı listesinden diledikleri şarkıyı seslendirip, videolarını yükleyerek 13 Şubat 2011 tarihine kadar katılabilecek. Şarkı Sözü Yazma kategorisinde ise bay-bayan adaylar “dünyada umut ve pozitif düşünce” üzerine yazdıkları özgün şarkı sözleri ile 20 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında katılabilecek. Ekim 2010 tarihine kadar oylamalar devam edecek

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI