Ana SayfaYaşamAvon standı Tepe Nautilus`da

Avon standı Tepe Nautilus`da

AVON, cilt bakımı ve yaşlanma karşıtı bakım kategorisinin “zamanı tersine çeviren” markası olan ANEW Serisi’ndeki 25, 35, 45 ve 55 yaş ve üzeri kadınlara özel olarak geliştirdiği yenilikçi ürünleri geniş kitleler ile buluşturmaya devam ediyor.

ANEW Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Standları, AVON Cilt Bakım Günleri etkinliği kapsamında 4 – 5 Aralık 2010, Cumartesi ve Pazar gün boyunca Tepe Nautilus AVM’de “zamanı tersine çeviren” kadınlarla buluşuyor.
Dünyanın önde gelen güzellik şirketi olmanın yanı sıra dünyadaki kadınların hayatlarını geliştirmeye yardımcı olma misyonu ile 124 yıldır faaliyet gösteren AVON, cilt bakımı ve yaşlanma karşıtı bakım kategorisindeki yenilikçi ürün serilerini kadınlarla buluşturmaya devam ediyor. AVON Cilt Bakım Günleri adıyla başlayan ve bugüne kadar Forum İstanbul, İçerenköy Carrefour ve Cevahir Alışveriş Merkezleri`nde kadınlarla buluşan ANEW Yaşlanma Karşıtı standları bu hafta sonu İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi’nde kuruluyor. Stand ziyaretçileri, ANEW Serisi’ndeki tüm bu ürünler hakkında detaylı olarak bilgilendirilirken, ücretsiz cilt bakımı ve kendi yaş grubu uygun özel numune setinden yararlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI