Ana SayfaGüzellikAvon Solutions Yenilendi

Avon Solutions Yenilendi

AVON Solutions Serisi’nde doğa ile bilim doğal güzelliğinizi ortaya çıkarmak için bir araya geldi! İlham kaynağı : doğa…

Solutions Serisi formülüne eklenen etkili doğal içerikler ve şık ambalajları ile yenilendi. Çin’den Batı Afrika’ya, Brezilya’dan Japonya’ya dünyanın dört bir yanından elde edilen güçlü doğal içerik maddeleri, AVON bilim adamları tarafından cilt tiplerine özel olarak hazırlanan üstün formüllere dönüştürüldü. 
Doğanın gücü ile bilimi birleştiren Solutions markası her cilt tipine özel çözümler sunuyor ve cildinizi mükemmel hissettiriyor:
Solutions Complete Balance : İçeriğindeki Kamelya Çayı Yaprağı ile karma ve yağlı ciltlerin daha dengeli ve mat bir görünüme kavuçmasını sağlıyor. Kamelya çayı yaprağı içerdiği çinko ile ciltteki aşırı yağ oluşumunu engelliyor.
Solutions Hydra-Radiance: Cennet Tohumu Çiçeği ile cildi canlandırıyor. Normal – kuru ciltlerin daha ışıltılı ve neme doymuş görünmesini sağlıyor.
Solutions Sensitive Botanicals: Cildinize hassas bir dokunuş. Mucizevi İpek Çiçeği içeren formülü ile hassas ciltlerin sağlıklı ve güzel görünmesini sağlıyor. Boya ve parfüm maddesi içermiyor.
Solutions Youth Minerals: Brezilya’dan gelen ametist kristalleri içeren formülü ile ciltteki kolajen üretimini destekliyor. İnce çizgi görünümünü ve ilk yaşlanma belirtilerini düzgünleştirerek cildin genç görünümünü koruyor.
Solutions Ageless Accolade: Güçlü ve güzel Japon Gülü içeriği ile olgun ciltlerin daha elastik, daha sıkı ve toparlanmış görünmesini sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI