Ana SayfaGüzellikAvon Anew Vitale Serisi

Avon Anew Vitale Serisi

Gençsiniz ve güzel bir cilde sahipsiniz, cildinizin her koşulda canlı ve enerjik görünmesini istiyorsunuz. Fakat günümüz koşullarında, 20’li yaşların ortalarından itibaren stres, uykusuzluk ve hızlı yaşam temposu cilt görünümünü olumsuz etkileyerek ciltte kalıcı izler bırakmaya başlıyor. Şimdi Avon’un yeni Anew Vitale Serisi, cilt yapısını güçlendirerek yorgunluk ve stresle ortaya çıkan ilk yaşlanma belirtileri ile mücadele etmenizi sağlıyor.

Bilimsel araştırmalara göre 25 yaş ve üzeri kadınların yaşamlarındaki stres unsuru vücutlarında varolan SP1 proteininin salgılanmasını negatif olarak etkiliyor ve bu da yaşlanmayı hızlandırıyor. Bu sonuçtan yola çıkarak, 100 yılı aşkın deneyimi, yüzlerce bilim adamı ve gelişmiş teknolojik imkanları ile Avon Araştırma Geliştirme Merkezi ciltteki bu kaybın önüne geçmek için Mikrofibril SP1 proteinini harekete geçirmeye yardım eden bir formül geliştirdi.

Stresin ciltte yarattığı negatif etkileri azaltmak için geliştirilen Anew Vitale, içeriğindeki Pro Energy Complex sayesinde, stresten etkilenen SP1 proteinini harekete geçiriyor ve destekliyor. Böylece cildiniz besleniyor, yapısı güçleniyor ve yaşlanmanın ilk belirtileri olan ince çizgilerin görünümü azalıyor.* Anew Vitale Serisi donuk ve yorgun cilt görünümünü canlandırmaya ve cilde enerjik bir görünüm kazandırmaya yardım ediyor!

 

 

Deneyenlerin %89’u 3 günde daha yenilenmiş ve enerjik bir cilt görünümüne kavuştuğunu belirtiler.**

 

 

Anew Vitale ile cildinize canlılık ve enerji kazandırın! 

facebook.com/AvonTurkiye
twitte
r/ @avonturkiye
http://www.avon.com.tr


*Tüketici çalışması sonuçlarına dayanmaktadır.

**Anew Vitale Gündüz Kremi SPF25 için 146 panelist, 8 haftalık 12-001 sayılı Tüketici Çalışması sonuçları.

Avon Anew Vital serisini daha yakından tanımak için fotogaleriye tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI