Ana SayfaGüzellikAvon ANEW Rejuvenate 25+

Avon ANEW Rejuvenate 25+

Bugün kullanmaya başlasarsanız 14 günde cildinizdeki değişimi hissediyorsunuz. Neden mi bahsediyoruz? Avon`un yeni ürününden. ANEW Rejuvenate 25+, cilt canlandırıcı bir sistem. 14 Günlük Uygulama gerektiriyor.

Günlük Bakım Seti, Deneme Boyu 2’si 1 Arada Canlandırıcı Jel Temizleyici, Deneme Boyu Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Gündüz Kremi SPF25 , Deneme Boyu Canlandırıcı Gece Kremi  ve Deneme Boyu 24 Saat Etkili Canlandırıcı Göz Kremi Gece/Gündüz SPF25  içermekte.
Kullandığınız ilk günden itibaren cildiniz daha pürüzsüz hissediyorsunuz ve 14 günün sonunda ince çizgi görünümünün azalmasına yardımcı oluyor.
Bakın Avon uzmanları seriyle ilgili neler söylüyor: "25 ve üzeri yaşlarda cildinizde yaşlanmanın ilk belirtilerini gözlemlemeye başlarsınız. Exfo-Smoothing Kompleks ve MiniExtraction Teknolojisi ince çizgi görünümüyle mücadele eder. Hücreler arası iletişimi bağlarını güçlendirerek cilt yüzeyini daha pürüzsüz hissetmenizi sağlar.”
Günlük cilt bakım rutini, cildinizin ihtiyacına yönelik ürünlerin sabah ve akşam düzenli oarak kullanılması demek. Bu paketin içinde de temizleme, nemlendirme ve özel bakım ürününüzü bulabiliyorsunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI