Ana SayfaGüzellikAvon Advance Techniques Saç Boyaları

Avon Advance Techniques Saç Boyaları

Kalıcı, canlı, ışıltılı renkler ve aynı zamanda güçlü bir bakım sağlayan AVON’dan Advance Techniques Saç Boyaları ile uygun fiyata evde profesyonel sonuçlar elde edeceksiniz.

Advance Techniques Saç Boyaları’nın 23 farklı zengin renk seçeneği sayesinde saç trendlerini takip ederken doğal güzelliğinizle bütünleşen renk tonunu kolaylıkla bulabileceksiniz.
Fergie’nin “superstar” saç renginin sırrı…
“Sarışın olmayı çok seviyorum! Advance Techniques Kalıcı Saç Boyaları 9.0 numara ile gerçek bir sarışın ışığı yakaladım! Saçlarım son derece yumuşak,parlak ve sağlıklı görünüyor!
  
Advance Techniques Professional Hair Colour Permanent Creme Colour (Advance Techniques Kalıcı Krem Saç Boyası) ürün kutusunun içinde boyama için gerekli “3 ADIM” ürünleri bulunmakta. İlk adımda, “Uygulama Öncesi Bakım Ürünü”, boyama öncesinde tüm saça uygulanarak saç boyasının eşit şekilde dağılmasını sağlar. Koruyucu bir bariyer oluşturuyor.
İkinci adımda, “Krem boya ve oksidasyon losyonu” aplikatör şişesinde karıştırılıyor ve uygulanacak saç boyası elde ediliyor. Saç boyası beyazların %100’e kadar* kapanmasını sağlıyor ve saçlarınıza kalıcı, canlı renkler kazandırıyor.
Üçüncü adım olan son adımda ise, “Uygulama Sonrası Bakım Ürünü”, içeriğindeki Lock–In Teknolojisi saç rengini hapsederek saçın parlaklığını ve canlılığını uzun süre korumasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki shea yağı ise saça sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI