Ana SayfaYaşamAveda`dan Sosyal Duyarlılık Projesi

Aveda`dan Sosyal Duyarlılık Projesi

Bitki ve çiçek özlerine dayalı bitkisel güzellik alanında dünya lideri olan Aveda, 1999 yılından bu yana her Nisan ayı boyunca Dünya Ayı’nı (Earth Month) kutluyor. Yaptığı çalışmalarla dünya çapında temiz su projelerine dikkat çekmeyi amaçlayan Aveda, her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Ayı kapsamında daha parlak bir gelecek için bir ışık yak anlamını taşıyan Light the Way mumlarını satışa sundu. 

Aroması Madagaskar’dan ilham alınarak hazırlanan 2015 yılının Light the Way mumu, tamamen organik sertifikalı vanilya, tarçın ve ylang ylang özlerinden üretildi. Doğal türevli soya parafin mum, Dünya Ayı boyunca Aveda salonlarında ve Aveda Akasya Acıbadem Deneyim Merkezinde satılacak. Sınırlı sayıda üretilen mumun fiyatı 39 TL olup, satışından elde edilen gelir Global Greengrants Vakfı’na bağışlanacak.

Kapları %100 cam şişelerden, üzerindeki karton kutu da geri dönüşümlü malzemelerden üretilmiş olan Light The Way mumunun bu yılki kutusu, Global Greengrants Vakfın’ın o bölgedeki su projesine yaptığı bağışla temiz suya kavuşmuş olan, Madagaskar’daki çocuklardan ilham alınarak tasarlandı. 

Aveda, 1999 yılından bu yana doğrudan iklim değişikliğine etki eden faaliyetlere, 38 milyon dolardan fazla fon sağladı. 2007’den bu yana ise bu miktarın 32 milyon doları su sorunlarının çözümüne ayrıldı. Tek bir mumla bir çocuğun geleceğine ışık tutmak mümkün! Temiz bir su kaynağına ulaşmak hepimizin hakkı ve aslında su kaynaklarını koruduğumuzda sevdiğimiz herşeyi korumuş oluruz. Hayvanları, çocukları, çevremizi ve geri kalan her şeyi…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI