Ana SayfaGüzellikAveda'dan Nutriplenish Serisine Yeni Bir Ürün

Aveda’dan Nutriplenish Serisine Yeni Bir Ürün

Sürdürülebilirlik misyonuna sahip, yüksek performanslı, bitkisel içerikli ve %100 vegan saç bakım markası Aveda, çok sevilen Nutriplenish  koleksiyonuna yeni bir durulanmayan bakım kremi daha ekledi. Aveda’nın yeni Nutriplenish Günlük Nemlendirici Bakımı, kuru saçlar için özel olarak tasarlanmış % 99 doğal içerikli*, hayvan dostu, %100 vegan ve silikonsuz tüm gün nemlendirici formülü ile üst seviyede beslenme sağlar ve saçları gözle görülür şekilde parlak ve neme doymuş hale dönüştürür. Nemlendirici cilt bakımının faydalarından ilham alan bu zengin ve yumuşak dokulu nemlendirici, saçta hızlı ve kolayca emilir, 72 saat boyunca nemi hapseder ve  saçı nemlendirirken ağırlaştırmaz.

 
Aveda’nın organik nar yağı, organik hindistancevizi yağı ve mango yağının bir karışımı olan süper gıda kompleksi ile güçlendirilen bu eşsiz, besleyici içerikli ürün, kuru ve çok kuru saçları yoğun bir şekilde nemlendirir ve yeniler. Aveda’nın Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Christine Hall, “Hindistan cevizi yağı saçı derinlemesine beslemek için saç tellerine nüfuz ederken, organik nar yağı ve mango yağı saç yüzeyini yumuşatmaya ve beslemeye yardımcı oluyor” dedi. “Nar yağı, saç için güçlü besleyici faydalara sahiptir, Omega 5 bakımında zengin nar yağı kuru saçları derinlemesine besler ve cansız ve mat görünümlü saçları nemlendirerek canlandırmaya yardımcı olur.” 

 
Nutriplenish günlük nemlendirici bakım, orta ile kalın saç tiplerine sahip tüm saç dokuları ve kuru ile çok kuru saçları beslemek için formüle edilmiştir. Bu derin nemlendirici krem, şekillendirmeden önce nemli saça uygulandığında adeta nemlendirici bir kılıf görevi görür veya gün boyunca ilave nemlendirme için kuru saça uygulanabilir. Nutriplenish günlük nemlendirici bakım, saçları anında nemlendirir, saçtaki karışıklıkları açarak saçı kırılmalara karşı korur. 230°C’ye kadar ısıya karşı koruma sağlar ve doğal içerikli UV filtresi saçları güneşin kurutma etkilerinden korumaya yardımcı olur. Saçlar derinlemesine beslenir, 72 saat boyunca nemlenir ve saç stili tazelenir.
 
AVEDA’NIN ÇOK SEVİLEN NUTRIPLENISH KOLEKSİYONU

Günlük nemlendirici bakım, Aveda’nın Nutriplenish Hafif Dokulu Şampuanı ve Saç Kremi, Nutriplenish Zengin Dokulu Şampuanı ve Saç Kremi, Nutriplenish Durulanmayan Saç Bakım Kremi ve Nutriplenish Çok Amaçlı Saç Bakım Yağı dahil olmak üzere yüksek performanslı nemlendirici Nutriplenish koleksiyonunun yeni bir üyesidir. Kuru ve çok kuru saç tipleri ve dokuları için 72 saat boyunca yüksek performanslı, besin değeri yüksek içeriklerden elde edilmiş nemlendirme sunar. Aveda’nın Nutriplenish koleksiyonu boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar için güvenlidir.
 
AVEDA’NIN ÇEVRE LİDERLİĞİ MİSYONU ÜRÜNLERDE HAYAT BULUYOR

Nutriplenish Günlük Nemlendirici Bakım % 99 doğal olarak elde edilmiştir*, %100 vegandır ve silikon içermez. 
Tüm Aveda ürünleri gibi, Nutriplenish Günlük Nemlendirici Bakım da hayvan dostudur. Güneş ve rüzgar enerjisi yoluyla %100 yenilenebilir enerji kullanılarak üretilir.
 

Nutriplenish Günlük Nemlendirici Bakım, %59’a kadar tüketici sonrası geri dönüştürülmüş ve %41’e kadar biyoplastikten yapılmış 150 ml’lik bir tüp içerisinde sunulmaktadır.
 

 

Bitkilerden, petrol dışı minerallerden veya sudan Daha fazla bilgi için aveda.com.tr’yi ziyaret edin. Aveda’nın Nutriplenish  koleksiyonu doğal olarak elde edilen kakao, organik kakule, zencefil ve limon otu içeren lüks Pure-Fume™ aromasıyla duyulara da hitap eder. Nutriplenish Günlük Nemlendirici Bakım, Şubat 2021’den itibaren aveda.com.tr’de, yetkili Aveda salonlarında, beymen.com ve trendyol.com’da satışta olacaktır. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI