Ana SayfaDekorasyonAurelia Geneve Home'un Mum Ve Oda Kokuları İle Yıl Boyu Büyüleyici Yolculuk

Aurelia Geneve Home’un Mum Ve Oda Kokuları İle Yıl Boyu Büyüleyici Yolculuk

Aurelia Geneve, ikonik şehirlerden ve bölgelerden aldığı ilhamla Destination koleksiyonuna hayat veriyor. Koleksiyonda yer alan mumlar ve oda kokuları, bulunduğunuz ortamın havasını bir anda değiştirerek sizi büyülü bir yolculuğa çıkartıyor. 

AURELIA GENEVE HOME ATMOSFERA DI COMO – ANTIQUE SANDALWOOD HOME SET

Aurelia Geneve Home Atmosfera Di Como Set, sandal ağacının eşsiz kokusunu evlere taşıyan mum, çubuklu oda kokusu ve premium oda parfümünden oluşuyor. Kendinizi İtalya’nın muhteşem Como gölünde yolculuğa çıkmışçasına büyülenmiş hissedeceğiniz bu set,  maskülen ve zarif koku severlerin kesinlikle vazgeçilmezi oluyor.

Fiyat: 325 TL.

AURELIA GENEVE HOME CANDLE CARE SET

Mum söndürücü ve mum fitil makasından oluşan ikili set Aurelia Geneve Home Candle Care Set, mum kullanmayı sevenler için harika bir hediye alternatifi oluyor. Mum söndürücü, çubuğun ucundaki ufak çan ile mumun üzerini örtüp, is ve dumansız bir şekilde mumu söndürmenize yarıyor. Mum fitili makası ise mum fitillerini kısaltmak için kullanılan özel mum makasıdır, mumunuzun daha uzun ve kaliteli yanmasını sağlar. Bu set, mumunuzun daha düzgün ve verimli kullanılmasını sağlıyor. 

Fiyat: 298 TL.

AURELIA GENEVE HOME AMBIANCE OF LANGKAWI – YLANG YLANG & SAKURA HOME SET

Aurelia Geneve Home Ambiance Of Langkawi Set, ylang ylang ve sakura kokusunu evinize taşıyan mum, çubuklu oda kokusu ve premium oda parfümünden oluşuyor. Ambiance Of Langkawi kokusunu uçsuz bucaksız bir sahil ve benzersiz bir doğaya sahip olan tropikal Langkawi Adası’ndan alıyor. Malezya’nın en huzurlu ve aşk dolu yerlerinden biri Langkawi Adası… Ylang Ylang ve Sakura kokulu bu mum da sizi işte tam oraya götürüyor.

Fiyat: 325 TL.

AURELIA GENEVE HOME AMBIANCE OF LANGKAWI – YLANG YLANG & SAKURA ODA SPREYİ

Aurelia Geneve Home Ambiance Of Langkawi kokusunu uçsuz bucaksız bir sahil ve benzersiz bir doğaya sahip olan tropikal Langkawi Adası’ndan alan muhteşem bir oda spreyi. Ylang Ylang’ın baş döndüren aroması ve Sakura çiçeğinin yenileyici notalarının birleşimin den oluşan bu kokuyla kullandığınız alanda daha uzun süre kalıcılık sağlamak için perde, yastık ve kumaş yüzeylerde kullanabilirsiniz.  

Fiyat: 129 TL.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI